DayTrading: Czwartek 27.08.2015
Re: DayTrading: Czwartek 27.08.2015
jeżeli chodzi o OIL to zbliża się sezon tornad w okolicach zat meks jak co roku ropa ma większe szanse na wzrosty,
ed kanal spadkowy na m5 okazja do S z małym sl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- nowy joker
- Pasjonat
GADAŁA - jaki opór pisałem sl 10360 albo trochę wyżej jak będą chcieli zrobić RGR ale oporow to na daxie narazie nie ma 

Ostatnio zmieniony 27 sie 2015, 19:36 przez nowy joker, łącznie zmieniany 1 raz.
zależy od usraków jeżeli chiny pójdą w dół to wtedy usraki nie zwiększą stóp procentowych!Ali pisze:ed kanal spadkowy na m5 okazja do S z małym sl

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

pewnie rozwala ten plan za chwile<°)))))>< pisze:zależy od usraków jeżeli chiny pójdą w dół to wtedy usraki nie zwiększą stóp procentowych!Ali pisze:ed kanal spadkowy na m5 okazja do S z małym sl

- atlanticos
- Maniak
edka zamykamy w okolicach doji na tygodniowej swiecy...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

kolego, to nie to forum!!!lutek pisze:Zaba dziękuje ale Twoje analizy i wykresy są zawsze złe i tyle w temacie ja nic nie rysuje bo to jest bzdura i tyle a forex to gra hazardowa
http://www.hazardzisci.org/forum/

@atlanticos: czy pamiętasz takiego ziutka, chyba richard khalli czy jakoś tak? choinki wrzucał kultowe na DT i chyba to on właśnie jest ojcem chrzestnym najważniejszego tekstu tego miejsca, czyli: "i nic się nie bój!!" ? ...

ten lutek mi nim zalatuje, może to jego nowe wcielenie?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Śmiejecie się z Highenda, ale z tą ropą to wstrzelił się idealnie, już 10% urosła, ponad od 38$. Chciałem brać eLkę, po 39, ale nie miałem jaj. Trzeba mieć swoje wizje i się ich trzymać. Bo najgorsze jest słuchać każdego po trochę, jak każdy mówi co innego.
Indeksy się zatrzymały przy dziennych maksimach, zobaczymy co będzie dalej, może się okazać, że w przyszłym tygodniu wrócimy do punktu wyjścia, Jeśli chodzi o stany. Już tylko 5% do tego brakuje
Indeksy się zatrzymały przy dziennych maksimach, zobaczymy co będzie dalej, może się okazać, że w przyszłym tygodniu wrócimy do punktu wyjścia, Jeśli chodzi o stany. Już tylko 5% do tego brakuje

Ostatnio zmieniony 27 sie 2015, 20:16 przez Mariusz k, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
z tego co wiem to Rysiek jeszcze tu zagląda ale pod rożnymi nickami ze względu na bana i chyba się nie udzielapedro pisze:
@atlanticos: czy pamiętasz takiego ziutka, chyba richard khalli czy jakoś tak? choinki wrzucał kultowe na DT i chyba to on właśnie jest ojcem chrzestnym najważniejszego tekstu tego miejsca, czyli: "i nic się nie bój!!" ? ...

ale tekst "i nic się nie bój" jest faktycznie kultowy choć pamiętają go już nieliczni tutaj

-- Dodano: 27 sie 2015, 20:17 --
no nie zaruj.... ciezko bylo sie nie wstrzelic... przeciez za darmo jej szejkowie nie zaczna rozdawacMariusz k pisze:Śmiejecie się z Highenda, ale z tą ropą to wstrzelił się idealnie, już 10% urosła, ponad od 38$. Chciałem brać eLkę, po 39, ale nie miałem jaj. Trzeba mieć swoje wizje i się ich trzymać. Bo najgorsze jest słuchać każdego po trochę, jak każdy mówi co innego.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz