DayTrading: Czwartek 27.08.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 27.08.2015
Popatrzcie jak ktoś pieniądze traci heheh na Facebooku coś takiego znalazłem . Znając życie to pewnie idiota gra na demo ale i tak musze przyznać ze ma typ fantazje hehehe
-- Dodano: 27 sie 2015, 17:33 --
Gbp/cad
-- Dodano: 27 sie 2015, 17:33 --
Gbp/cad
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ta wypowiedz kolegi highenda tłumaczy jego analizy wrzucane na forum , ich pokrętnośćhighend pisze:A w ogóle jestem skromny gość - nawet dla niepoznaki śmigam 24-ro letnim autem - ale to dlatego, że go lubię.
No chyba, że elektrykiem (ten jest 2012 rocznik), ale tak już mam. Inność mą proszę uszanować

otóż hybryde posiadają ludzie, którzy cenią ochronę środowiska, cenią innowacje i nowoczesność przede wszystkim, nie sa przesadnie oszczędni bo zyski z tańszego paliwa pochłania cena + amortyzacja auta, więc nie sa liczygroszami, i to jedna twarz kolegi, natomiast autem 24 letnim, przy całym szacunku, gruchotem, który nie spełnia norm zadnego EUR , prawdopodobnie bez katalizatora, czyli zatruwającym srodowisko, jeżdżą ludzie, których nie interesuje ekologia, inni użytkownicy dróg i co tu pisać, dusigrosze, którym szkoda kasy na nowy wózek:) i taki sam jest kolega konsekwentnie na forum, diametralnie różne zachowania wynikają z uwarunkowań psychomotorycznych , nie chciałbym kolegi absolutnie obrazi tylko po takiej skróconej analizie wypowiedzi nasuwają mi się wnioski
- nowy joker
- Pasjonat
Usiaki ciągną do góry a edek mam nadzieje ze juz odbije więc spróbuję S na dax sl 10360
-- Dodano: 27 sie 2015, 17:41 --
Cyba jak ktoś woli to można sl troszkę wyżej bo możliwe za na daxie RGR zrobią m15
-- Dodano: 27 sie 2015, 17:41 --
Cyba jak ktoś woli to można sl troszkę wyżej bo możliwe za na daxie RGR zrobią m15
co jest z młody 123 długo mnie tu nie było?
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

chyba z nowy123 A czasem wpadnie walnie wykres z czego ciezko cos odczytać i pójdzie<°)))))>< pisze:co jest z młody 123 długo mnie tu nie było?

Wczorajsza ropa mi nie pykla z tego trójkąta prostokatnego ale dziś juz widze ładnie poszli

Widzę że to forum zeszło na psy albo gdzieś się przenieśli?

- nowy joker
- Pasjonat
Czas na zjazd z daxem
Libres w swojej ignorancji nawet nie potrafi odróżnić hybrydy od samochodu elektrycznego.
A z profilem psychologicznym nie trafiłeś.
Koniec offtopu.
Zarobił ktos na ropie? Jak znowu spadnie poniżej 40 - o ile spadnie. Pakować L po same jaja
Ja juz cały z ropy i cukru
A ten stary gruchot 24 letni jest na ropę. Sęk w tym ze wyglada i jeździ jak nowy
A z profilem psychologicznym nie trafiłeś.
Koniec offtopu.
Zarobił ktos na ropie? Jak znowu spadnie poniżej 40 - o ile spadnie. Pakować L po same jaja

Ja juz cały z ropy i cukru

A ten stary gruchot 24 letni jest na ropę. Sęk w tym ze wyglada i jeździ jak nowy

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dlaczego padnął opór?nowy joker pisze:Czas na zjazd z daxem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2015, 19:22 przez <°)))))><, łącznie zmieniany 1 raz.

padnął Gaduła