Odrazu widać komu nie poszłolutek pisze:Zaba dziękuje ale Twoje analizy i wykresy są zawsze złe i tyle w temacie ja nic nie rysuje bo to jest bzdura i tyle a forex to gra hazardowa

Odrazu widać komu nie poszłolutek pisze:Zaba dziękuje ale Twoje analizy i wykresy są zawsze złe i tyle w temacie ja nic nie rysuje bo to jest bzdura i tyle a forex to gra hazardowa
Nie rozumiem co chcesz tym postem przekazać?highend pisze:Kolega Oiro siedział cicho (zniknął) jak edek wyleciał na 1.17
teraz jak spadł to wróciłeś znowu
magia psychiki forexu![]()
poszlo jak trzebamagura2004 pisze:Odrazu widać komu nie poszłolutek pisze:Zaba dziękuje ale Twoje analizy i wykresy są zawsze złe i tyle w temacie ja nic nie rysuje bo to jest bzdura i tyle a forex to gra hazardowa
jakby zawsze były złe to Zaba byłby miliarderem:)....lutek pisze:Zaba dziękuje ale Twoje analizy i wykresy są zawsze złe i tyle w temacie ja nic nie rysuje bo to jest bzdura i tyle a forex to gra hazardowa
To coś koledze powiem. Kierowanie się cudzą analizą lub sugestiami to największa głupota jaką może zrobić trader. Proponuje poczytać Eldera on dokładnie o tym pisze. Co do hazardu to kolega ma racje. Jak większość która traci na tym rynku. Bo niestety są ludzie którzy do tego sie po prostu nie nadają. Bez względu na to co by nie zrobili. Ile książek nie przeczytali, szkoleń nie przeszli. Tak jak nie każdy może zostać pilotem itp. Jeśli ktoś zrozumie to w pore to przynajmniej zaoszczędzi pieniądze.lutek pisze:
w sumie zaba wczoraj pokazał gdzie funt pójdzie kto go posłuchał ten ma dopiero w plecy
Wiem że niektórzy tak robią i mnie to bardzo denerwuję!!!ale sam tak nie robie więc poprostu nie rozumiem dlaczego tak stwierdziłeś. Ok nie było sprawyhighend pisze:Oiro ale moj post nie byl atakiem na Ciebie...
Chcialem tylko przekazac ze osoby ktorym idzie nie po ich mysli - znikaja na jakis czas... a potem wracaja jak znowu leci w ich strone
Zupelnie sie nie oburzaj. Jestes ok