Smiesznie bo eur sie oslabia i usd sie oslabia.... jakies jaja. Gdzie idzie kasa? W surowce?

Pociągnij temat do 90$ dokładając kolejne l na coraz wyższych poziomachhighend pisze:Wg mojego fibo dolek na ropie to 37 z hakiem. Zaryzykowalem i mam L od samego low praktycznie. To zle? Panie Cajto?;)
Taki mam plan. Jesli nie robisz sobie jaj. Ale raczej max do $80... tam gdzir opory na monthly widac.TsunamiPL pisze:Pociągnij temat do 90$ dokładając kolejne l na coraz wyższych poziomachhighend pisze:Wg mojego fibo dolek na ropie to 37 z hakiem. Zaryzykowalem i mam L od samego low praktycznie. To zle? Panie Cajto?;)
Też odnoszę takie wrażenie, że to jednak tylko był pretekst do podbicia wyżej pod longi na dolcu.oiro pisze:forex psychology...znowu potwierdzone, wczoraj 3/4 z Was szykowała się na 1.22 itd.....Czyli najpierw szpilą wycieli 90% esek, większośc z tych co straciła np. 50% depo przerzuciła się longi i dziś stracili całe....
highend pisze:Moglem S na eurcad tez walic ale myslalem ze edek rosnie dalej i usdcad szybciej spadnie.
Smiesznie bo eur sie oslabia i usd sie oslabia.... jakies jaja. Gdzie idzie kasa? W surowce?
Nie wiem czy źle, jak masz depo do kursu WTI na 0, to co się martwiszhighend pisze:Wg mojego fibo dolek na ropie to 37 z hakiem. Zaryzykowalem i mam L od samego low praktycznie. To zle? Panie Cajto?;)
poczekajmy kilka h to się okaże czy będzie powyżej czy poniżej:) mój scenariusz:highend pisze:Edek pyknal 1.145 wsparcie i od razu odlecial nad 1.15. Zbyt proste i oczywiste?![]()
Z tym 80 pewnie masz racje, ale należy uwzględnić jedno: Iran, własne duże złoża USA, a oni chcą wykończyć Ruskich więc 30$, 25$ to może trwać naprawdę długoterminowo......highend pisze: Mowisz 36 ropa? A to jakas roznica 36 37 38 ?![]()
do 80 ropa podejdzie a anale moga sobie pisac o $20 za barylke.
A zamknąłeś już choć jeden trade z kilkumiesięczną historią, masz jakiś otwarty powyżej kilkunastu tygodni?highend pisze:Ja lubie long term
Z tym 0$ za barylke ropy to serio nie zajarzyles?
Mowisz 36 ropa? A to jakas roznica 36 37 38 ?![]()
do 80 ropa podejdzie a anale moga sobie pisac o $20 za barylke.