Jak to co. Usdcad w dol. Ropa w gore. Nie widac?c.ajto pisze:U/C i kolejna wizyta na oporach na 1.139x, zobaczymy co wymodzą
Usdcad jedna swieczka na miesiecznym i na niej fibo.
I masz szczyt.
Jak to co. Usdcad w dol. Ropa w gore. Nie widac?c.ajto pisze:U/C i kolejna wizyta na oporach na 1.139x, zobaczymy co wymodzą
Aha, dobrze wiedzieć, kurczę co ja bym zrobił bez takiej analizyhighend pisze:Jak to co. Usdcad w dol. Ropa w gore. Nie widac?c.ajto pisze:U/C i kolejna wizyta na oporach na 1.139x, zobaczymy co wymodzą
Usdcad jedna swieczka na miesiecznym i na niej fibo.
I masz szczyt.
Siemano Kusus.Kusus pisze: W ogole to mam nowy czelendż.
Au szybciej 0.81 niż 0.69.
c.ajto pisze: Aha, dobrze wiedzieć, kurczę co ja bym zrobił bez takiej analizy![]()
Tak na poważnie, zawsze są dwie opcje - odrzucenie albo przebicie, pytanie było o tą kwestię, zagranie pod TL i "ograny" schemat sprzedawania na górkach.
Ooo, widzę ze kolega pomalutku odchodzi od zmysłów i zaczyna się bredzenie.highend pisze: TL nie mają sensu![]()
a analiza każda jest dobra która działa
a nie działa żadna, bo rynek tylko działa
rynek nie widzi linii TL
Odrobisz. Pamiętasz jak ja utopiłem na eur/nzd 600 pipsów w czerwcu. Wtopa jest wpisana w ten biznes. Gra z wąskim SL wbrew temu co uczą jest bez sensu bo masz nie więcej niż 14% szans że cena od razu pójdzie w żądanym kierunku.Kusus pisze:No cóż. I najlepszym zdazaja sie wtopy![]()
Ea 0.8 S zamknieta na -500 pipsach![]()
Reszte trzymam.
Na szczescie 60% straty zrekompensowana na rzecz srebra i zlota.
Mozna wiedzieć skąd masz takie wyliczenia?MR. D pisze: Odrobisz. Pamiętasz jak ja utopiłem na eur/nzd 600 pipsów w czerwcu. Wtopa jest wpisana w ten biznes. Gra z wąskim SL wbrew temu co uczą jest bez sensu bo masz nie więcej niż 14% szans że cena od razu pójdzie w żądanym kierunku.