pedro pisze: zasięgi wielkie jak obietnice dudy... masakra : )
DayTrading: Poniedziałek 24.08.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.08.2015
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
ja mam tak w plecy ze jutro sie umawiam do psychologapedro pisze:dzisiejszy dzień, to jakieś kosmiczne jaja
... jazdy w te i na zad, zasięgi wielkie jak obietnice dudy... masakra : ) będzie się działo, przynajmniej do końca roku mogą się cudaki dziać i giga zasięgi : )
zarobiliście dziś czy w plecy?
mi zabrakło dosłownie 5 minut i nie byłbym bardzo stratny, po wejściu do domu po pracy odpalając kompa myślałem że to jakaś tapeta na pulpicie z printscreena starych zjazdów
jak już to 1.1380Cblondyn pisze:To ja proponuje koledze spojrzec na D1. Na 1,1430-60 strefa mocnego wsparcia.
nie no 1.143-1.149 na edku to imho strefa wsparcia
pytanie za milion zł - dolar się będzie dalej umacniał czy jednak odwrócił trend?
Skoro wzrost dolara był "spodziewaną podwyżką stóp przez FED"... to teraz co? wszystkich zrobili na szaro, a teraz powiedzą to co wrzuciła Mela ?
pytanie za milion zł - dolar się będzie dalej umacniał czy jednak odwrócił trend?
Skoro wzrost dolara był "spodziewaną podwyżką stóp przez FED"... to teraz co? wszystkich zrobili na szaro, a teraz powiedzą to co wrzuciła Mela ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
doinwestuj tak żebys wytrzymał 1.22 moze wyzej nie pojdzieoiro pisze:tego to się nie spodziewałem aż musiałem 'doinwestować' mój rachunek...ciekawe jak zakończy się dzień....nie zdziwię się jak będzie 1.12.......
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
pisz częściej - lubię Twoje poczucie humorupedro pisze:dzisiejszy dzień, to jakieś kosmiczne jaja
... jazdy w te i na zad, zasięgi wielkie jak obietnice dudy... masakra : ) będzie się działo, przynajmniej do końca roku mogą się cudaki dziać i giga zasięgi : )
ja dziś na plusie, ale zawsze mogło być lepiej
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
panowie spokojnie obserwacja i wytrwałośc zobaczymy co bedzie jutro ale depozytów pocvzyścili dzisiaj marny dzień
plecy ponad tysiak bo grałem shorty na e/a a raczej zbyt długo trzymałem i dobierałem jak rosło typowy bląd emerytowanego świeżakapedro pisze:dzisiejszy dzień, to jakieś kosmiczne jaja
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
highend pisze:pisz częściej - lubię Twoje poczucie humorupedro pisze:dzisiejszy dzień, to jakieś kosmiczne jaja
ja dziś na plusie, ale zawsze mogło być lepiej