pedro pisze: zasięgi wielkie jak obietnice dudy... masakra : )

pedro pisze: zasięgi wielkie jak obietnice dudy... masakra : )
ja mam tak w plecy ze jutro sie umawiam do psychologapedro pisze:dzisiejszy dzień, to jakieś kosmiczne jaja
... jazdy w te i na zad, zasięgi wielkie jak obietnice dudy... masakra : ) będzie się działo, przynajmniej do końca roku mogą się cudaki dziać i giga zasięgi : )
zarobiliście dziś czy w plecy?
jak już to 1.1380Cblondyn pisze:To ja proponuje koledze spojrzec na D1. Na 1,1430-60 strefa mocnego wsparcia.
doinwestuj tak żebys wytrzymał 1.22 moze wyzej nie pojdzieoiro pisze:tego to się nie spodziewałem aż musiałem 'doinwestować' mój rachunek...ciekawe jak zakończy się dzień....nie zdziwię się jak będzie 1.12.......
pisz częściej - lubię Twoje poczucie humorupedro pisze:dzisiejszy dzień, to jakieś kosmiczne jaja
... jazdy w te i na zad, zasięgi wielkie jak obietnice dudy... masakra : ) będzie się działo, przynajmniej do końca roku mogą się cudaki dziać i giga zasięgi : )
plecy ponad tysiak bo grałem shorty na e/a a raczej zbyt długo trzymałem i dobierałem jak rosło typowy bląd emerytowanego świeżakapedro pisze:dzisiejszy dzień, to jakieś kosmiczne jaja
highend pisze:pisz częściej - lubię Twoje poczucie humorupedro pisze:dzisiejszy dzień, to jakieś kosmiczne jaja
ja dziś na plusie, ale zawsze mogło być lepiej