IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

macroscope
Bywalec
Bywalec

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: macroscope »

To jest takie żenujące, że szkoda słów http://cysec.gov.cy/CMSPages/GetFile.as ... 61bcfb3af0

Takie oświadczenia CySECu to nic innego jak próba zdjęcia z siebie odpowiedzialności za bezczynność i polityczne zagrywki. CySEC na przełomie 8 miesięcy tego roku nigdy nie pomógł żadnemu z klientów Irona. To jest po prostu żenada. Niby mają 6 miesięcy na odpowiedź a nikomu nawet nie odpowiedzieli, nie mówiąc już o jakiejkolwiek pomocy. :(
lukaszg1 pisze:zglos do CYSEC.
W sierpniu CySec ma wydac oswiadczenie odnosnie Irona.

Awatar użytkownika
Wojta$
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wojta$ »

http://www.atozforex.com/news/breaking- ... gislation/

Teraz to iron (celowo pisze z małej litery , bo te złodziejskie ścierwo nie zasługuje na nic lepszego) jest under investigation. Czekam na komentarze płatnych pachołków irona , przecież ich zdaniem kłopot z wypłatami ma tylko, cytuję, "kilku klientów nadużywających bonusu" .

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Wojta$ pisze:http://www.atozforex.com/news/breaking- ... gislation/

Teraz to iron (celowo pisze z małej litery , bo te złodziejskie ścierwo nie zasługuje na nic lepszego) jest under investigation. Czekam na komentarze płatnych pachołków irona , przecież ich zdaniem kłopot z wypłatami ma tylko, cytuję, "kilku klientów nadużywających bonusu" .
mnie tylko ciekawi co ten CySeC zrobi w sytuacji niewypłacalności ...
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

ATrader
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ATrader »

Po 16 dniach otrzymałem testowo zleconą wypłatę środków na konto na sumę poniżej 2000 zł.
Wykonałem po kilka e-maili do managera konta (na które zareagował dopiero by mnie poinformować o dokonaniu przelewu) oraz do funding@ironfx.com (na które to funding nie zareagował).
Dziękuję za taką współpracę z IronFX i próbuję wycofać wszystkie środki.

Miejcie nadzieję.

woody
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: woody »

Dzisiaj otrzymałem wypłatę. Czekałem niecały miesiąc. Proszę, aby inne osoby, którym w końcu zrealizowano wypłatę również dopisywały swoje posty.

dim1
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: dim1 »

Kolejna rozmowa z Account managerem i nic nowego się nie dowiedziałem . Dalej leca sobie w kulki.....

Philips

Nieprzeczytany post autor: Philips »

Takie oświadczenia CySECu to nic innego jak próba zdjęcia z siebie odpowiedzialności za bezczynność i polityczne zagrywki. CySEC na przełomie 8 miesięcy tego roku nigdy nie pomógł żadnemu z klientów Irona. To jest po prostu żenada. Niby mają 6 miesięcy na odpowiedź a nikomu nawet nie odpowiedzieli, nie mówiąc już o jakiejkolwiek pomocy.
Znalazłem ciekawy filmik na youtubie. Otóż w kwietniu tego roku czyli w momencie olbrzymich problemów IronFX firmę odwiedził Cypryjski minister finansów HARRIS GEORGIADES. Filmik jest odrażający wszędzie uśmiechy, poklepywanie, żarty jakby wszystko było ok. Zresztą oceńcie sami.

https://www.youtube.com/watch?v=hlyFY6npaAA

Odnosząc się do słów kolegi patrząc na ten filmik Cysec niewiele zrobi bo to jedna wielka KLIKA.

Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robek86 »

Ja nie rozumiem tej kpiny cysecu. Rząd po najgorzy rząd chyba od lat 60. Gorszy niż wiele rządów sowieckich, a nie było takich ja w aferce amber gold by sobie naprzykład rostowski pojechał i usmiechał gdy firma nie wyplaca pieniędzy ludziom.
Teraz widzę, że trzeba się trzymać jak najdalej od cypru, tyle ile wlezie.

Awatar użytkownika
biznesman22
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: biznesman22 »

I jak z waszymi wypłatami? U mnie mija 13 dzień roboczy i cały czas owijają w bawełnę..

lukaszg1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: lukaszg1 »

13 dnien? :569: ja juz czkam 7 miesiecy!

ODPOWIEDZ