c.ajto pisze:Hahaha, to żeś pojechał - TL, jeden z kanonów AT, jeden z najprostszych i najskuteczniejszych sposobów na prowadzenie gry przegrywa z niekończącymi się udoskonaleniami PTECZ/DSWShighend pisze: ad 3) linia trendu... przełamana.... taaak... właśnie dlatego uważam, że LT nie mają sensu i wolę szkołę Dadasa.![]()
A ja wam powiadam: "Nie idźcie tą drogą Ludwiku Dorn i psie Sabo"![]()
Jesteś tupeciaż Highend, szkoda że tupet ten bierze się z niewiedzy.

Linia trendu malowana po dołkach tak? Jak na tym Apple. I co nam ona dała w tym momencie? Jaką wiedzę?
Równie dobrze mogę dać średnie kroczące....

a linia... jak to linia - jest i nagle zostaje przerwana.
Co Ci mam Cajto powiedzieć - na temat LT wolę szkołę Dadasa, on to tak wyjaśnił, że do mnie to przemówiło.
na ForexCity są jego filmiki, jak chcesz to znajdziesz.... z tym, że uprzedzam - niektórzy mówią o tych filmikach "bełkot".... więc zanim sie je obejrzy, trzeba w sobie ustawić tryb: "czy chcę słuchać, czy chcę szydzić?"
a artykuł uważam za beznadziejny, bo po fakcie (spadków) każdy może sobie pisać co chce.. szukać ich powodów... szukać nie wiadomo czego.
Ja miałem wytypowany szczyt na Apple.... kisili się tam kisili i wyszli dołem. I nie było to dla mnie niespodzianką. I nie muszę szukać powodu spadku.... nie jestem zaskoczony tym faktem