c.ajto pisze:Gaz... aktualnie na teście górnej bandy trójkąta, albo wybicie górą i marsz na 3.200, albo powrót do wnętrza formacji. W dojście do twojego TP nie bardzo wierzę - dla mnie świece MN pokazują "zapomnijcie o wysokich cenach"
Kawa zrealizowała prawie cały zasięg wybitego trójkąta - tak to jest z FL, prędzej czy późnej następuje wybicie i realizacja zasięgu. Co dalej na tym walorze, nie mam pojęcia.
Bawełnę widzę na dzień dobry na 68, jeśli wyjdzie górą, to okolice 73.
Mam nadzieję że używasz BE. Powodzenia.
Gaz - zasięg TP jest z kosmosu wiem

ale spokojnie...

Jak widać gaz potrafi takie jazdy robić, że ropa to małe piwo.... dla porównania. Wykres gazu przed 2008 roku to są same jazdy góra/dół mniej więcej w odległości BUY od mojego TP... kosmos.
Liczę na wybicie tych 3 szczytów na UP.... i marsz wtedy wychodzi mi na 3.37 dokładnie wyliczając z zasięgów

Gaz fajnie robi coraz wyższe dołki.... i zamierza się właśnie do wybicia....

Czy na Monthly gazu tylko ja widzę tego ORGRa?
Również bawełna potrafi robić mega ruchy w krótkim czasie (widzisz w historii).... Od wielkiego spadku z czerwca 2014 roku (poziom 90 do 57).... jest w sumie w konsoli... długo już. Wybije myślę do 75, potem cofka, a potem rajd dużo wyżej
Co do kawy.... niech spada

... Nie sądzę by poszła niżej niż była
Nic nie pisał nikt o cukrze... ale w sumie nie ma o czym. Wierzę, że właściwie wyznaczyłem dołek i niżej nie spadnie niż był (generalnie nie spadnie poniżej 10).
Wkurzony jestem na platyne bo miałem "łapać dołek" na 920... a tymczasem był nim 940 i platyna już pod 1000 podeszła... ehhh