coś takiego mi wyskoczyło, pierwszy raz widzę

Odinstaluj ostatnie aktualizacje sytemu, zwłaszcza ActiveX lub/i Flash, ewentualnie przywróć stan systemu sprzed ostatniej aktualizacji. Być może aktualizacje sytemu zainstalowały się z błędem co powoduje problemy z działaniem niektórych programów.niemiaszek pisze:czy któs mi wytłumaczy o co chodzi![]()
coś takiego mi wyskoczyło, pierwszy raz widzę![]()
1to1 pisze:zainstaluj mt4 na nowym komputerze.
dzięki Panowie, wszycho działaoloxolo pisze:Odinstaluj ostatnie aktualizacje sytemu, zwłaszcza ActiveX lub/i Flash, ewentualnie przywróć stan systemu sprzed ostatniej aktualizacji. Być może aktualizacje sytemu zainstalowały się z błędem co powoduje problemy z działaniem niektórych programów.
dzięki za trzymanie kciuków, ale jakoś powolutku idzie do przodu... oczywiście du...y nie urywa, bo zawsze mogłoby być lepiejlukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić tam wypada 61.8% zniesienie ostatniej fali spadkowej , także trzymaj ręke na pulsie bo jak widać edek też ma parcie na północ ostatnio
jeśli podczas wzrostów edka będzie róśł też eur/gbp to nie ma obawy i te 1.62 powinno być maxem gdyż wzrost e/g odbierze nieco mocy g/u - oczywiście tak mi się tylko wydaje no i trzymam kciuki za dalsze mocne zyski
U mnie jest kabel z zasięgiem 1.66lukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić
a jak nie da rady na szybko to i tak na spokojnie da radę...highend pisze:U mnie jest kabel z zasięgiem 1.66lukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić
ALE... spokojna głowa... jeszcze pokręci się góra dół... więc Niemiaszek da radę na spokojnie