Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

czy któs mi wytłumaczy o co chodzi :?:

coś takiego mi wyskoczyło, pierwszy raz widzę :roll:

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

1to1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 1to1 »

zainstaluj mt4 na nowym komputerze.

Awatar użytkownika
oloxolo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: oloxolo »

niemiaszek pisze:czy któs mi wytłumaczy o co chodzi :?:

coś takiego mi wyskoczyło, pierwszy raz widzę :roll:

Obrazek
Odinstaluj ostatnie aktualizacje sytemu, zwłaszcza ActiveX lub/i Flash, ewentualnie przywróć stan systemu sprzed ostatniej aktualizacji. Być może aktualizacje sytemu zainstalowały się z błędem co powoduje problemy z działaniem niektórych programów.
Pieniądz robi pieniądz.

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

1to1 pisze:zainstaluj mt4 na nowym komputerze.
oloxolo pisze:Odinstaluj ostatnie aktualizacje sytemu, zwłaszcza ActiveX lub/i Flash, ewentualnie przywróć stan systemu sprzed ostatniej aktualizacji. Być może aktualizacje sytemu zainstalowały się z błędem co powoduje problemy z działaniem niektórych programów.
dzięki Panowie, wszycho działa :564:

kręcą mnie jak chłopa w sądzie, a dzisiejszy kabel jest tego najlepszym przykładem :roll:
człowiek całe życie się uczy, bo zamykając hedga na kablu z tel policzyło mi tylko raz comission... ciekawostka :idea:

dzionek zamknięty na +, ale bez satysfakcji, bo przy tym ustawieniu pozycji mozna było z 4% wycisnąć, a tak tylko na waciki... :p :d

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić tam wypada 61.8% zniesienie ostatniej fali spadkowej , także trzymaj ręke na pulsie bo jak widać edek też ma parcie na północ ostatnio
jeśli podczas wzrostów edka będzie róśł też eur/gbp to nie ma obawy i te 1.62 powinno być maxem gdyż wzrost e/g odbierze nieco mocy g/u - oczywiście tak mi się tylko wydaje no i trzymam kciuki za dalsze mocne zyski :)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

lukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić tam wypada 61.8% zniesienie ostatniej fali spadkowej , także trzymaj ręke na pulsie bo jak widać edek też ma parcie na północ ostatnio
jeśli podczas wzrostów edka będzie róśł też eur/gbp to nie ma obawy i te 1.62 powinno być maxem gdyż wzrost e/g odbierze nieco mocy g/u - oczywiście tak mi się tylko wydaje no i trzymam kciuki za dalsze mocne zyski :)
dzięki za trzymanie kciuków, ale jakoś powolutku idzie do przodu... oczywiście du...y nie urywa, bo zawsze mogłoby być lepiej :d :p
rachunek jest już ponad 6 miesięcy, a ostatnio policzyłem, że dni handlowych/klikanych było tylko 73, więc trochę blado to wygląda :(

ciągle zwracam uwagę na korelacje, ale ostatnimi czasy większość crosów się rozjechała... np. edek do ujka :roll:
popatrz na obecną chwilę, edek up, eurgbp up = ok
ale kabel też up, więc ktoś tu ściemnia i od wczoraj od 20:00 widać na H1( góra 1.5604/1.5557 dół) jak się rynek pozycjonuje pod jutrzejsze dane z UK, a wygląda na to, że sporo będzie się działo :!:

większe zyski by były, ale nie przy moim planie dnia, bo coś kliknę a rynek zrobi psikusa i pozycja wisi, aż sie wyrobi lub muszę kombinować hedgem żeby wyjść obronną ręką :idea:

na M1 można wczorajsze trejdy edka i kabla roztrzaskać, pod kątem SL na BE co mam sztywno ustawione i tego nie zmieniam, ale irytuje mnie niewidzialna ręka rynku, bo na edku po 5.3 pipsa powinno wskoczyć BE+1.3 a na kablu po 6.9 powinno wskoczyć BE+1.5 :idea:
w obu przypadkach pozycje powinny być zabezpieczone na BE a jednak tak się nie stało :(
nie było mnie przy kompie, a jedno co mi przychodzi do głowy, to dziwnym trafem straciłem połączenie, rozłączyło MT4... i pozycje zostały, gdzie sam się dziwiłem jak to możliwe :?:

nic to jakoś się to wyrobi, wic spokojnie jak wojnie... :wink: :564:

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

wracając jeszcze do kabla to na 1.5517 jest niezałatwiony temat, więc jutrzejszy dzień pokaże czy będzie robiony :idea: :wink:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

lukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić
U mnie jest kabel z zasięgiem 1.66
ALE... spokojna głowa... jeszcze pokręci się góra dół... więc Niemiaszek da radę na spokojnie :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

highend pisze:
lukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić
U mnie jest kabel z zasięgiem 1.66
ALE... spokojna głowa... jeszcze pokręci się góra dół... więc Niemiaszek da radę na spokojnie :)
a jak nie da rady na szybko to i tak na spokojnie da radę... :d :p :564:

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

tym razem musiałem oddać 4,5 pipsa, ale dzień się jeszcze nie skończył i z minusa na ponad 70 pipsów na tej S, wyjście na małym minusie to i tak jest ok :wink:

oczywiście, że można było wyjść z S na + o 3:00, ale noc jest od spania a nie gapienia się w ekg :idea:

wszystko idzie zrobić jak się wie co i jak trzeba zrobić a tym bardziej nie ma ciśnienia na kasę, bo w przypadku wykresików to 70% sukcesu :d :p

ODPOWIEDZ