coś takiego mi wyskoczyło, pierwszy raz widzę
Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
czy któs mi wytłumaczy o co chodzi

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
zainstaluj mt4 na nowym komputerze.
Odinstaluj ostatnie aktualizacje sytemu, zwłaszcza ActiveX lub/i Flash, ewentualnie przywróć stan systemu sprzed ostatniej aktualizacji. Być może aktualizacje sytemu zainstalowały się z błędem co powoduje problemy z działaniem niektórych programów.niemiaszek pisze:czy któs mi wytłumaczy o co chodzi![]()
coś takiego mi wyskoczyło, pierwszy raz widzę![]()
Pieniądz robi pieniądz.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

1to1 pisze:zainstaluj mt4 na nowym komputerze.
dzięki Panowie, wszycho działaoloxolo pisze:Odinstaluj ostatnie aktualizacje sytemu, zwłaszcza ActiveX lub/i Flash, ewentualnie przywróć stan systemu sprzed ostatniej aktualizacji. Być może aktualizacje sytemu zainstalowały się z błędem co powoduje problemy z działaniem niektórych programów.
kręcą mnie jak chłopa w sądzie, a dzisiejszy kabel jest tego najlepszym przykładem
człowiek całe życie się uczy, bo zamykając hedga na kablu z tel policzyło mi tylko raz comission... ciekawostka
dzionek zamknięty na +, ale bez satysfakcji, bo przy tym ustawieniu pozycji mozna było z 4% wycisnąć, a tak tylko na waciki...
nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić tam wypada 61.8% zniesienie ostatniej fali spadkowej , także trzymaj ręke na pulsie bo jak widać edek też ma parcie na północ ostatnio
jeśli podczas wzrostów edka będzie róśł też eur/gbp to nie ma obawy i te 1.62 powinno być maxem gdyż wzrost e/g odbierze nieco mocy g/u - oczywiście tak mi się tylko wydaje no i trzymam kciuki za dalsze mocne zyski
jeśli podczas wzrostów edka będzie róśł też eur/gbp to nie ma obawy i te 1.62 powinno być maxem gdyż wzrost e/g odbierze nieco mocy g/u - oczywiście tak mi się tylko wydaje no i trzymam kciuki za dalsze mocne zyski
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

dzięki za trzymanie kciuków, ale jakoś powolutku idzie do przodu... oczywiście du...y nie urywa, bo zawsze mogłoby być lepiejlukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić tam wypada 61.8% zniesienie ostatniej fali spadkowej , także trzymaj ręke na pulsie bo jak widać edek też ma parcie na północ ostatnio
rachunek jest już ponad 6 miesięcy, a ostatnio policzyłem, że dni handlowych/klikanych było tylko 73, więc trochę blado to wygląda
ciągle zwracam uwagę na korelacje, ale ostatnimi czasy większość crosów się rozjechała... np. edek do ujka
popatrz na obecną chwilę, edek up, eurgbp up = ok
ale kabel też up, więc ktoś tu ściemnia i od wczoraj od 20:00 widać na H1( góra 1.5604/1.5557 dół) jak się rynek pozycjonuje pod jutrzejsze dane z UK, a wygląda na to, że sporo będzie się działo
większe zyski by były, ale nie przy moim planie dnia, bo coś kliknę a rynek zrobi psikusa i pozycja wisi, aż sie wyrobi lub muszę kombinować hedgem żeby wyjść obronną ręką
na M1 można wczorajsze trejdy edka i kabla roztrzaskać, pod kątem SL na BE co mam sztywno ustawione i tego nie zmieniam, ale irytuje mnie niewidzialna ręka rynku, bo na edku po 5.3 pipsa powinno wskoczyć BE+1.3 a na kablu po 6.9 powinno wskoczyć BE+1.5
w obu przypadkach pozycje powinny być zabezpieczone na BE a jednak tak się nie stało
nie było mnie przy kompie, a jedno co mi przychodzi do głowy, to dziwnym trafem straciłem połączenie, rozłączyło MT4... i pozycje zostały, gdzie sam się dziwiłem jak to możliwe
nic to jakoś się to wyrobi, wic spokojnie jak wojnie...
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

wracając jeszcze do kabla to na 1.5517 jest niezałatwiony temat, więc jutrzejszy dzień pokaże czy będzie robiony

U mnie jest kabel z zasięgiem 1.66lukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić
ALE... spokojna głowa... jeszcze pokręci się góra dół... więc Niemiaszek da radę na spokojnie
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

a jak nie da rady na szybko to i tak na spokojnie da radę...highend pisze:U mnie jest kabel z zasięgiem 1.66lukpiasek pisze:nie chce krakać ale g/u może nawet do 1.62 wrócić
ALE... spokojna głowa... jeszcze pokręci się góra dół... więc Niemiaszek da radę na spokojnie
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

tym razem musiałem oddać 4,5 pipsa, ale dzień się jeszcze nie skończył i z minusa na ponad 70 pipsów na tej S, wyjście na małym minusie to i tak jest ok
oczywiście, że można było wyjść z S na + o 3:00, ale noc jest od spania a nie gapienia się w ekg
wszystko idzie zrobić jak się wie co i jak trzeba zrobić a tym bardziej nie ma ciśnienia na kasę, bo w przypadku wykresików to 70% sukcesu

oczywiście, że można było wyjść z S na + o 3:00, ale noc jest od spania a nie gapienia się w ekg
wszystko idzie zrobić jak się wie co i jak trzeba zrobić a tym bardziej nie ma ciśnienia na kasę, bo w przypadku wykresików to 70% sukcesu