1% dziennie przez 100 dni

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Marek12578
Gaduła
Gaduła

Re: 1% dziennie przez 100 dni

Nieprzeczytany post autor: Marek12578 »

Widze ze temat nadal modny, ta strategia prowadzi donikad. Tzn prowadzi - tylko i wylacznie do wyczyszczenia rachunku.
O szczegolach nie chce mi sie pisac, jakis czas temu kilka osob wyczyscilo rachunki handlujac w ten sposob, wg "pewnej automatycznej strategii". Nigdy wiecej automatu i nigdy wiecej martyngalu z odwracaniem pozycji.
Konsolidacja zabije tutaj depozyt, nieistotne czy beda to stale dokladki czy losowe czy co innego jeszcze. Konsolidacja spowoduje ze braknie kasy na dokladanie, a jak przyjdzie trend to siatka zlecen postawiona w zla strone bardzo szybko zniszczy to co udalo sie do tej pory uskubac.

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

Nie idzie mi pisanie dziennika, za dużo innej pracy wkoło :) strategie kontynuuje z małymi poprawkami i dodatkami. Mam nadzieje, że uda mi się z tych 200$ coś dużego wykrzesać. Gdyby tak 1000 razy zrobić 1% zysku z takiej kwoty to na końcu mamy około 16 milionów złotych :wink: na razie zaznaczone na screenie punkt, w którym ja jestem... co jakiś czas dam znać jak idzie :)) dzięki za korzystne rady i uwagi osób aktywnych w wątku! :) pozdrawiam
Ania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ZomG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ZomG »

1000 dni to ok. 5 rynkowych lat. Pomnóż więc te 16 milionów złotych przez 0,81^5 (podatek) i wynik nie jest już aż tak imponujący.

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

czyli 5 lat bez błędu :think: hmm to se ne da
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest zastosowanie procenta składanego i z 5 lat zrobi się kilka miesięcy ;)

Awatar użytkownika
ZomG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ZomG »

freakout pisze:zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest zastosowanie procenta składanego i z 5 lat zrobi się kilka miesięcy ;)
Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest nauczenie się czytać, zanim zacznie się komentować, geniuszu.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

ZomG pisze:
freakout pisze:zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest zastosowanie procenta składanego i z 5 lat zrobi się kilka miesięcy ;)
Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest nauczenie się czytać, zanim zacznie się komentować, geniuszu.
Ty tak serio czy upał szkodzi? :lol:

Lexie9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lexie9 »

freakout, ZomG chodzi o to, że Ania już użyła w swoich wyliczeniach procenta składanego.;)

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Lexie9 pisze:freakout, ZomG chodzi o to, że Ania już użyła w swoich wyliczeniach procenta składanego.;)
wiem, ale ja na myśli miałem prawdziwy procent składany a nie 1000 razy po 1 procencie ;) przecież to zajmie wieki z ewentualnymi porażkami i w takim wypadku trzeba zwiększyć ryzyko żeby to miało sens :)

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

hmmm... Ty to zrobisz szybciej, bez porażek? Zaintrygowałeś mnie. :564: Zrób z tego szkolenie! :569:
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

ODPOWIEDZ