DayTrading: Wtorek 14.07.2015
Re: DayTrading: Wtorek 14.07.2015
DAX chodzi po dolnej linii kanału, więc jak się teraz nie wybije, to powinien być mocny zjazd w dół.
Ja tu liczę na co najmniej podwójny szczytcytrynek pisze:AUD/NZD 30m. Wybicie z konsolidacji. Dojdziemy?

w tym szaleństwie jest metodaDavidFx pisze:wywalilo rzeznika w kosmos hehe

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- uciekinier
- Pasjonat
no liczę na te wybicie dołem bo S mam od wczoraj , ale jak na daxa to zmienność słaba dziśpik pisze:DAX chodzi po dolnej linii kanału, więc jak się teraz nie wybije, to powinien być mocny zjazd w dół.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Funciak po tyłku klapsa dostałDavidFx pisze:wywalilo rzeznika w kosmos hehe

Też na to liczę, ale wygląda, że mocno bronią tego poziomu i mogą wybronić, czego jedynym uzasadnieniem byłoby dalsze pompowanie indeksów przed spadkami, w razie gdyby porozumienie z Grecją zostało zablokowane w samej Grecji, albo przez inny kraj UE.uciekinier pisze:no liczę na te wybicie dołem bo S mam od wczoraj , ale jak na daxa to zmienność słaba dziśpik pisze:DAX chodzi po dolnej linii kanału, więc jak się teraz nie wybije, to powinien być mocny zjazd w dół.
Dziwi mnie, że jest tak małe odreagowanie. Poszli praktycznie 800 punktów w górę w 3 dni, a póki co korekta na poziomie 100 punktów.
- uciekinier
- Pasjonat
Ja często zerkam też na CAC francuski bo zazwyczaj on wyprzedza ruchy daxa pokazując kierunek a dziś CAC mega wąsko chodzi praktycznie bez pogłębiania dołków , jak US nie zdołuje indeksów do ze spadków na daxie d*pa będziepik pisze:
Też na to liczę, ale wygląda, że mocno bronią tego poziomu i mogą wybronić, czego jedynym uzasadnieniem byłoby dalsze pompowanie indeksów przed spadkami, w razie gdyby porozumienie z Grecją zostało zablokowane w samej Grecji, albo przez inny kraj UE.
Dziwi mnie, że jest tak małe odreagowanie. Poszli praktycznie 800 punktów w górę w 3 dni, a póki co korekta na poziomie 100 punktów.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Do otwarcia stanów raczej nic się nie wydarzy. Chyba, że pojawią się jakieś wieści dziwnej treści dotyczące Grecji.uciekinier pisze:
Ja często zerkam też na CAC francuski bo zazwyczaj on wyprzedza ruchy daxa pokazując kierunek a dziś CAC mega wąsko chodzi praktycznie bez pogłębiania dołków , jak US nie zdołuje indeksów do ze spadków na daxie d*pa będzie
Stany mogą dzisiaj iść w górę na fali porozumienia z Iranem, choć porozumienie było zaklepane wczoraj, ale udało im się wyjść minimalnie z kanału spadkowego, więc każdy pretekst do wzrostów będzie dobry. mogą jeszcze uderzyć w górę przed spadkami, bo nowe szczyty to raczej marzenie ściętej głowy.
PS. Do poczytania przy kawie ;-) http://www.money.pl/gielda/spolka-dnia/ ... 58157.html . Fajnie, że w Polsce zaczynają wyrastać duże firmy bazujące na kapitale ludzkim, bo już myślałem, że duży kapitał w PL może trafiać tylko do banków i spółek surowcowych.
DAX po odbiciu od pivota moim zdaniem jeszcze UP... TP okolice 11635... long term 11850...
a z fibo ostatniej korekty to wogóle abstrakcja 12244...
a z fibo ostatniej korekty to wogóle abstrakcja 12244...

Ostatnio zmieniony 14 lip 2015, 13:17 przez pbi, łącznie zmieniany 1 raz.
- uciekinier
- Pasjonat
long term to i na 12400 bym widziałpbi pisze:DAX po odbiciu od pivota moim zdaniem jeszcze UP... TP okolice 11635... long term 11850...
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka