każdemu w innym miejscuflogopit2 pisze:gdzie wypada Ci 61,8 ?shogomad pisze:jakie dno...61,8 do testu i lecimy dalej na 10850...podwójne dno bedzie na 10720 zarazkera.p pisze:No to na dax chyba znów podaż nam się pojawiła... Ciekawe czy poprawią dno...
DayTrading: Środa 08.07.2015
Re: DayTrading: Środa 08.07.2015
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Rzeźnik u celu..... będzie odbijać na 185.300
Pytanie czy trwale czy jednak zmienia trend i umacniamy jena...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
[quote
gdzie wypada Ci 61,8 ?[/quote]
każdemu w innym miejscu
[/quote]
fakt, można nawet zmierzyć z gumki od majcioch
btw pytanie sprecyzowałem
gdzie wypada Ci 61,8 ?[/quote]
każdemu w innym miejscu
fakt, można nawet zmierzyć z gumki od majcioch
btw pytanie sprecyzowałem
... wyluzuj Zuza warkocze ...
- atlanticos
- Maniak

a może oslabiamy funta?highend pisze:Rzeźnik u celu..... będzie odbijać na 185.300
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
na rysunku....drugi raz wchodze L bo mnie wywaliło za pierwszym...zabrakło pare pipsów grrrrflogopit2 pisze:gdzie wypada Ci 61,8 ?shogomad pisze:jakie dno...61,8 do testu i lecimy dalej na 10850...podwójne dno bedzie na 10720 zarazkera.p pisze:No to na dax chyba znów podaż nam się pojawiła... Ciekawe czy poprawią dno...
masz na myśli 61,8 z tej fali od rana ?
-- Dodano: 08 lip 2015, 16:35 --
ale walka na DAX, mnie znów wycieło tym razem na BE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gdzie wypada Ci 61,8 ?
masz na myśli 61,8 z tej fali od rana ?[/quote]
na rysunku....drugi raz wchodze L bo mnie wywaliło za pierwszym...zabrakło pare pipsów grrrr[/quote]
ok zgadza się, ale jak pęknie to klepanie dna - nie sądzę, że dzisiaj dojdzie do zamkniecia luki, chyba, że po minutkach
i chyba kolejny raz Cię wywaliło
masz na myśli 61,8 z tej fali od rana ?[/quote]
na rysunku....drugi raz wchodze L bo mnie wywaliło za pierwszym...zabrakło pare pipsów grrrr[/quote]
ok zgadza się, ale jak pęknie to klepanie dna - nie sądzę, że dzisiaj dojdzie do zamkniecia luki, chyba, że po minutkach
i chyba kolejny raz Cię wywaliło
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Załapałeś się tym razem? Liczę na dobre odbicie, to mam za dużo Elek i muszę kilka zamknąć na koniec dnia, bo nie chcę mieć jutro niespodzianki z rana.shogomad pisze:
na rysunku....drugi raz wchodze L bo mnie wywaliło za pierwszym...zabrakło pare pipsów grrrr
ale walka na DAX, mnie znów wycieło tym razem na BEjak 10700 padnie teraz to zaczne grać S
kera.p pisze:No to na dax chyba znów podaż nam się pojawiła... Ciekawe czy poprawią dno...
shogomad pisze:jakie dno...61,8 do testu i lecimy dalej na 10850...podwójne dno bedzie na 10720 zaraz
flogopit2 pisze:gdzie wypada Ci 61,8 ?
Hmm podwójne to juz chyba nie ale 3ka może możeshogomad pisze:na rysunku....drugi raz wchodze L bo mnie wywaliło za pierwszym...zabrakło pare pipsów grrrr
ale walka na DAX, mnie znów wycieło tym razem na BEjak 10700 padnie teraz to zaczne grać S
Strasznie kręcą w sumie nie wiadomo gdzie pójdą...
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

temat załatwiony, ale odreagowanie nie powinno być większe niż 1.5525 (max 1.5563) z pierwszym poziomem bólu przed dalszymi wzrostami na 1.5439niemiaszek pisze:jabada pisze:co jest z tym funtem nie tak?
kabel po takich spadkach nie zamierza się podnieść
technicznie ubijamy denko tylko czy otoczka ekonomiczna nie przeszkodzi?
mają niezałatwiony temat na 1.5350/30 od 8-9 czerwca i dopiero tam może być chwilowy przystanek z korektą na up całego spadku![]()
![]()
trend spadkowy w ujęciu intraday mamy od 25.06. więc jak narazie nic nie wskazuje na zmianę, a co więcej to mamy przyspieszenie spadków po wczorajszym dniu...
bardziej szczegółowo się nie da...
co do ścisłości, żeby później nie było żali to nie ma 100% strzałów na FX, więc każdy klika po swojemu i na swoją odpowiedzialność
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
No niestety znów nawrotka żeby powycinać wszystkich....shogomad pisze:na rysunku....drugi raz wchodze L bo mnie wywaliło za pierwszym...zabrakło pare pipsów grrrrflogopit2 pisze:gdzie wypada Ci 61,8 ?shogomad pisze: jakie dno...61,8 do testu i lecimy dalej na 10850...podwójne dno bedzie na 10720 zaraz
Jak odbiją się od F38 albo 50 to powinni iść w dalsze zamykanie luki...
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom"