Wiem, wiem, ale może Twoje doświadczenia uchroni jakiegoś nowicjusza, który też będzie chciał zarobić po 1000% dziennie ;-)flogopit2 pisze:bez jaj, nie podchodzę do tego zbyt poważnie, zawodowo zajmuję się zupełnie czyms innym i to jest priorytet, a takim trejdowaniem to można bez większego ryzyka (tj. 100:1) coś dorobić, ale żeby z tego żyć NIE NIE.pik pisze:Flogo, Ty po prostu jesteś dosłownym daytraderem ;-)
Do otwarcia stanów DAX powinien ustabilizować się na obecnym poziomie.
Zabawy 500:1 to dla sprawdzenia swojej psyche i niestety lipa - pazerność przeszkadza
DayTrading: Środa 08.07.2015
Re: DayTrading: Środa 08.07.2015
dokładnie - nie da się zrobić czegoś na siłę, na szybkopik pisze:Wiem, wiem, ale może Twoje doświadczenia uchroni jakiegoś nowicjusza, który też będzie chciał zarobić po 1000% dziennie ;-)flogopit2 pisze:bez jaj, nie podchodzę do tego zbyt poważnie, zawodowo zajmuję się zupełnie czyms innym i to jest priorytet, a takim trejdowaniem to można bez większego ryzyka (tj. 100:1) coś dorobić, ale żeby z tego żyć NIE NIE.pik pisze:Flogo, Ty po prostu jesteś dosłownym daytraderem ;-)
Do otwarcia stanów DAX powinien ustabilizować się na obecnym poziomie.
Zabawy 500:1 to dla sprawdzenia swojej psyche i niestety lipa - pazerność przeszkadza
... wyluzuj Zuza warkocze ...
tak samo proste było, jak pisałeś o 220, jakieś tydzień, albo dwa temu ; )highend pisze:
tymczasem rzeznik sobie leci na 185-186, target wyznaczony 2 dni temu![]()
patrzcie jakie to proste....

a co do Grecji, to pewnie już biją drahmy, gdzieś w Brazylii, albo Hondurasie ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
E/U jadymy na 1,11 

No to na dax chyba znów podaż nam się pojawiła... Ciekawe czy poprawią dno...
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

a Jeny ładnie poleciały w górę !! No tak to jest że wiecznie coś słabnąć nie będzie !!! I cały trend ..... . ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
W Stanach też podaż doszła do głosu, dobrałem esek przed sesją 

jakie dno...61,8 do testu i lecimy dalej na 10850...podwójne dno bedzie na 10720 zarazkera.p pisze:No to na dax chyba znów podaż nam się pojawiła... Ciekawe czy poprawią dno...

Obyś się nie mylił ;-)shogomad pisze: jakie dno...61,8 do testu i lecimy dalej na 10850...podwójne dno bedzie na 10720 zaraz
gdzie wypada Ci 61,8 ?shogomad pisze:jakie dno...61,8 do testu i lecimy dalej na 10850...podwójne dno bedzie na 10720 zarazkera.p pisze:No to na dax chyba znów podaż nam się pojawiła... Ciekawe czy poprawią dno...
masz na myśli 61,8 z tej fali od rana ?
Ostatnio zmieniony 08 lip 2015, 16:13 przez flogopit2, łącznie zmieniany 1 raz.
... wyluzuj Zuza warkocze ...