Mam dwie eski na NASDQ i S&P od początku tygodnia i będę je trzymał long term, do oporu, aż dają zarobićTsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce

Mam dwie eski na NASDQ i S&P od początku tygodnia i będę je trzymał long term, do oporu, aż dają zarobićTsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce
Nic nie piszesz ,że cisną do góry ,żeby zarobić więcej na luce S i że 3 dni spadków to taka podpuchaNowy123 pisze:czy to edektylko jest do grania jak inne paryladnie chodza
zrobili moje minmm 1,1035 i kiszona a inne pary ladnie chodza dzisshogomad pisze:Nic nie piszesz ,że cisną do góry ,żeby zarobić więcej na luce S i że 3 dni spadków to taka podpuchaNowy123 pisze:czy to edektylko jest do grania jak inne paryladnie chodza
maja wsparcie nie dlugo moze takie cudapik pisze:Widzę, że dzisiaj na ropie można było całkiem ładnie zarobić. Ktoś miał/ma pozycję?