DayTrading: Piątek 03.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 03.07.2015
Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce 

The only way is up
Ja się funtem nie zajmuję.santo pisze:Dzis gralem na gbpnzd i dali sie rozgryźćMat2314 pisze:Oj, się chyba waluty wczorajszymi nfp nie przejęły.
Kangur na 6-letnich minimach, kiwi tez nie chce korekcić, euro bardziej spada niż wzrasta.
Jak żyć? Niech nam jeszcze FED trzaśnie w lipcu, że we wrześniu podwyżka i po zabawie...
Ale przyznaję, ruch zgodny z trendem większy niż na nzd/usd.
Ja chciałbym zostać z DAX na S ale nie wiem jakTsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce

- uciekinier
- Pasjonat
a ja sobie założyłem nowe konto u broka który kasuje ewentualne ujemne saldo i 1 lota na Dax w L się zapakowałem po 11020 , 1 pkt = 1 € jak będzie luka w dół na około 80 pkt to mam MC. a TP w kosmosieTsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
I dokładnie o to chodziuciekinier pisze: a ja sobie założyłem nowe konto u broka który kasuje ewentualne ujemne saldo i 1 lota na Dax w L się zapakowałem po 11020 , 1 pkt = 1 € jak będzie luka w dół na około 80 pkt to mam MC. a TP w kosmosie

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Mozna tak zrobić nowe konto (drugie ) u broka u którego juz mam kase...np admira czy trzeba to robić u zupełnie nowego broka ? Chodzi mi o to ,ze przy takich lukach to jak granie bez SL'a wiec ,żeby mi potem nie obciążył innego konta które dla mnie prowadziuciekinier pisze:a ja sobie założyłem nowe konto u broka który kasuje ewentualne ujemne saldo i 1 lota na Dax w L się zapakowałem po 11020 , 1 pkt = 1 € jak będzie luka w dół na około 80 pkt to mam MC. a TP w kosmosieTsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce
IIIIII reszta zamknięta na oczek TP 85.. bez pozycji już raczej bo dół intra raczej już był a końcówki lubią podciągać ...homar pisze:http://www.marketwatch.com/story/eurozo ... 2015-07-03
może mała hopka na retest 050?
może wyżej? hmm
-- Dodano: 03 lip 2015, 15:27 --
homar pisze:http://www.marketwatch.com/story/eurozo ... 2015-07-03
może mała hopka na retest 050?
może wyżej? hmm
pół Lki dax zamkn na 45, reszta SL na BE i czeka na wyżej (TP 85) i patrzymy...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- uciekinier
- Pasjonat
nie wiem , ja sobie założyłem u broka u którego nigdy nie miałem konta , ale zawsze możesz zrobić na żonę , dziewczynę, brata ,siostrę , matkę, ojca itp,itdshogomad pisze:Mozna tak zrobić nowe konto (drugie ) u broka u którego juz mam kase...np admira czy trzeba to robić u zupełnie nowego broka ? Chodzi mi o to ,ze przy takich lukach to jak granie bez SL'a wiec ,żeby mi potem nie obciążył innego konta które dla mnie prowadziuciekinier pisze:a ja sobie założyłem nowe konto u broka który kasuje ewentualne ujemne saldo i 1 lota na Dax w L się zapakowałem po 11020 , 1 pkt = 1 € jak będzie luka w dół na około 80 pkt to mam MC. a TP w kosmosieTsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
klikasz Sell, a moment właśnie był na poziomie 80-90 na podbitceshogomad pisze:Ja chciałbym zostać z DAX na S ale nie wiem jakTsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce