DayTrading: Piątek 03.07.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 lip 2015, 00:00

Wzrost
13
57%
Bez zmian
6
26%
Spadek
4
17%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 03.07.2015

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce :lol:
The only way is up

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

santo pisze:
Mat2314 pisze:Oj, się chyba waluty wczorajszymi nfp nie przejęły.
Kangur na 6-letnich minimach, kiwi tez nie chce korekcić, euro bardziej spada niż wzrasta.

Jak żyć? Niech nam jeszcze FED trzaśnie w lipcu, że we wrześniu podwyżka i po zabawie...
Dzis gralem na gbpnzd i dali sie rozgryźć
Ja się funtem nie zajmuję.
Ale przyznaję, ruch zgodny z trendem większy niż na nzd/usd.

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

TsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce :lol:
Ja chciałbym zostać z DAX na S ale nie wiem jak :?:

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

TsunamiPL pisze:Dobra chwalić się, kto z czym zostaje otwartym na weekend, żeby w poniedziałek nie było, że wszyscy zarobili na luce :lol:
a ja sobie założyłem nowe konto u broka który kasuje ewentualne ujemne saldo i 1 lota na Dax w L się zapakowałem po 11020 , 1 pkt = 1 € jak będzie luka w dół na około 80 pkt to mam MC. a TP w kosmosie :mrgreen:
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

uciekinier pisze: a ja sobie założyłem nowe konto u broka który kasuje ewentualne ujemne saldo i 1 lota na Dax w L się zapakowałem po 11020 , 1 pkt = 1 € jak będzie luka w dół na około 80 pkt to mam MC. a TP w kosmosie :mrgreen:
I dokładnie o to chodzi ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

uciekinier pisze:
a ja sobie założyłem nowe konto u broka który kasuje ewentualne ujemne saldo i 1 lota na Dax w L się zapakowałem po 11020 , 1 pkt = 1 € jak będzie luka w dół na około 80 pkt to mam MC. a TP w kosmosie :mrgreen:
Mozna tak zrobić nowe konto (drugie ) u broka u którego juz mam kase...np admira czy trzeba to robić u zupełnie nowego broka ? Chodzi mi o to ,ze przy takich lukach to jak granie bez SL'a wiec ,żeby mi potem nie obciążył innego konta które dla mnie prowadzi

homar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: homar »

homar pisze:http://www.marketwatch.com/story/eurozo ... 2015-07-03

może mała hopka na retest 050?
może wyżej? hmm

-- Dodano: 03 lip 2015, 15:27 --
homar pisze:http://www.marketwatch.com/story/eurozo ... 2015-07-03

może mała hopka na retest 050?
może wyżej? hmm

pół Lki dax zamkn na 45, reszta SL na BE i czeka na wyżej (TP 85) i patrzymy...
IIIIII reszta zamknięta na oczek TP 85.. bez pozycji już raczej bo dół intra raczej już był a końcówki lubią podciągać ...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

:wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

shogomad pisze:
uciekinier pisze:
Mozna tak zrobić nowe konto (drugie ) u broka u którego juz mam kase...np admira czy trzeba to robić u zupełnie nowego broka ? Chodzi mi o to ,ze przy takich lukach to jak granie bez SL'a wiec ,żeby mi potem nie obciążył innego konta które dla mnie prowadzi
nie wiem , ja sobie założyłem u broka u którego nigdy nie miałem konta , ale zawsze możesz zrobić na żonę , dziewczynę, brata ,siostrę , matkę, ojca itp,itd
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

homar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: homar »

shogomad pisze:
Ja chciałbym zostać z DAX na S ale nie wiem jak :?:
klikasz Sell, a moment właśnie był na poziomie 80-90 na podbitce

Zablokowany