to samo 10 w AM 15 w XM....to punkty oczywiście nie pipsyflogopit2 pisze:jaki macie spred na dax ? w AM teraz 10
DayTrading: Piątek 03.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 03.07.2015
tak o punktach pisałemshogomad pisze:to samo 10 w AM 15 w XM....to punkty oczywiście nie pipsyflogopit2 pisze:jaki macie spred na dax ? w AM teraz 10
... wyluzuj Zuza warkocze ...
No AM pro jest ciute lepsze.flogopit2 pisze: Dziękizobaczymy co dalej.
A dlaczego AM ? bo dostałem 100, którą puściłem i mam aktualne dokumenty, a nie chce mi się zakładać u innych.
pamiętam też, że jak w Am były lepsze wyniki to dziwnym trafem spred rozjezdzał się dość mocno.
Pytałem znajomego, który miał 2 rachunki tj pro i zwykły i na zwykłym miał podobna sytuację.
Masz aktualnie 1000+ euro, więcn a twoim miejscu przerwał bym trading i założył z pokoju inwestora konto pr0

==========================
Żeby nie było offtopu, bo żaba gorączki dostanie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie jest to świeże info, ale skoro zastanawiacie się nad wynikiem referendum, to wrzucam.
http://www.money.pl/gospodarka/unia-eur ... 47091.html
Wymiękłem i zamknąłem Elki. To do przyszłego tygodnia ;-)
http://www.money.pl/gospodarka/unia-eur ... 47091.html
Wymiękłem i zamknąłem Elki. To do przyszłego tygodnia ;-)
Ostatnio zmieniony 03 lip 2015, 13:32 przez pik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja obstawiam na "nie", grecy to dumny naród. Te wszystkie babcie co się odbijały od bankomatów w tym tygodniu będa płakać i głosować na nie mimo wszystko. Starsze pokolenie które najbardziej tam cierpi to nie to co u nas ciepli oportuniści ,którzy w obawie przed brakiem waloryzacji swoich emerytów gotowi są głosować na socjalistów czy wręcz komunistów.uciekinier pisze:dobre pytanie, a odpowiedz wata milionów ( oczywiście poprawna)karnak pisze:Jak obstawiacie wyniki referendum w Grecji ?
Ja obstawiam, że będzie więcej na tak, czyli za przyjęciem porozumienia z wierzycielami.
Ale myślę że będzie na "tak" mimo propagandy Tsiprasa za głosowaniem na "nie" .Grecy i tak są w czarnej d*pie, ale jak zagłosują "nie " to w tej d*upie zostaną jeszcze 20 lat .
To był tydzień docisku zorganizowany przez Merkel & c.o. ,żeby sie zgodzili na wszystko, ale prawda jest taka, że oni sobie już wcześniej wybrali z bankomatów i ten tydzień nie wypadł tak strasznie, co zreszta pokazuje odreagowanie luki na wykresach.
@ Mpapiez
Chyba sie doczekaleś swojego wybicia na dax

Zwracam honor, mam zabezpieczone 25 pipsów już.Mpapiez pisze:Wyskoczyłem z DAX'a...
Miałem sporą pozycje uzbieraną, a to cholerstwo nie chce wybić i jeszcze co raz niższe szczyty robi.
Szkoda nerwów.
Ps. EUR/AUD można łapać pod korektę.
Ja już dawno wyskoczylem z tych pozycjishogomad pisze:
@ Mpapiez
Chyba sie doczekaleś swojego wybicia na dax

To podejście wyżej, zaryzykowałem do wzięcia ciasno esek na jakiegoś małego skalpa.
inne spojrzenie na dax - 30m
Spoko, ale raczej nie dziś.flogopit2 pisze:inne spojrzenie na dax - 30m
Łapcie z resztą mój punkt widzenia. Dopóki dzisiejszy daily high nie puści, nie ma co szukać elek.
A aktualnie nam wymalowali bearish engulfa na m15 tuż pod oporem...
Popołudniu to będzie marazm, więc skalpowanie zostało i tyle...
mówimy o tym samy poziomie, choć każdy z nas ma inny planMpapiez pisze:Spoko, ale raczej nie dziś.flogopit2 pisze:inne spojrzenie na dax - 30m
Łapcie z resztą mój punkt widzenia. Dopóki dzisiejszy daily high nie puści, nie ma co szukać elek.
A aktualnie nam wymalowali bearish engulfa na m15 tuż pod oporem...
Popołudniu to będzie marazm, więc skalpowanie zostało i tyle...