DayTrading: Piątek 03.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 03.07.2015
Jak obstawiacie wyniki referendum w Grecji ?
Ja obstawiam, że będzie więcej na tak, czyli za przyjęciem porozumienia z wierzycielami.
Ja obstawiam, że będzie więcej na tak, czyli za przyjęciem porozumienia z wierzycielami.
jaki macie spred na dax ? w AM teraz 10
... wyluzuj Zuza warkocze ...
"TAK" jest niemal pewne. Wcześniej Grecy mogli kozaczyć i stawiać na swoim, bo byli pewni, że UE sypnie kasą, choćby nie wiem, co się działo. Teraz stoją pod bankomatami i zastanawiają się, czy w ogóle uda im się wyciągnąć kasę z konta, jak do tego dojdzie widmo braku emerytur itp, to wyjścia nie mają. Tylko, że wynik referendum niczego nie rozstrzyga, a wręcz "Tak" będzie skutkowało odwołaniem rządu i nowymi wyborami. Czyli kolejny miesiąc niepewności, a w międzyczasie Grecja zostanie ogłoszona bankrutem.karnak pisze:Jak obstawiacie wyniki referendum w Grecji ?
Sytuacja jest właściwie patowa, UE nie może wyrzucić Grecji, bo tym samym przyzna, że projekt Euro to patologia, podobnie jak obecny kształt całej Unii. Grecki rząd też nie może się zgodzić na warunki UE, bo ma pewne, że ludzie wywiozą ich na taczkach. Więc najpewniej UE znowu sypnie kasą, Grecy pobalują kolejny rok i znowu problem powróci i tak pewnie do końca UE, bo w międzyczasie będzie się pojawiać więcej głosów przeciwko Unii.
- uciekinier
- Pasjonat
dobre pytanie, a odpowiedz wata milionów ( oczywiście poprawna)karnak pisze:Jak obstawiacie wyniki referendum w Grecji ?
Ale myślę że będzie na "tak" mimo propagandy Tsiprasa za głosowaniem na "nie" .Grecy i tak są w czarnej d*pie, ale jak zagłosują "nie " to w tej d*upie zostaną jeszcze 20 lat .
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Ja mam prawie zawsze, 2,2 pkt.flogopit2 pisze:jaki macie spred na dax ? w AM teraz 10
- uciekinier
- Pasjonat
0,8 pktMariusz k pisze:Ja mam prawie zawsze, 2,2 pkt.flogopit2 pisze:jaki macie spred na dax ? w AM teraz 10
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
[quote="flogopit2"]jaki macie spred na dax ? w AM teraz 10[/quote
0,9 u jednego,... w hot forex 3 całe .. w normie
0,9 u jednego,... w hot forex 3 całe .. w normie
non stop 2 pkt w FxPRO.flogopit2 pisze:jaki macie spred na dax ? w AM teraz 10
AM to słaby broker, o czym sie przekonalem na własnej skórze.
Proponuje ci wypłacić kase i poszukać innego

Ps. Swoją drogą gratuluje wyników ^____^...
- atlanticos
- Maniak
powinni utworzyc nowy watek "kto jaki i na czym ma spread" bo to jest temat dnia tutaj... 12 stron forum i chyba 3 analizy... a tak to smietnik, smietnik, smietnik....
edek h4 - pewnie jeszcze z tydzien pobawimy sie wewnatrz potencjalnego trojkata
https://www.tradingview.com/x/nlRB5OZh/
kabel h1 - wyszlismy z klina wybijajac opor na h1 ktory obecnie stal sie wsparciem... wszytko caly czas wewnatrz potencjalnej duzej flagi
https://www.tradingview.com/x/3BwX13YC/
edek h4 - pewnie jeszcze z tydzien pobawimy sie wewnatrz potencjalnego trojkata
https://www.tradingview.com/x/nlRB5OZh/
kabel h1 - wyszlismy z klina wybijajac opor na h1 ktory obecnie stal sie wsparciem... wszytko caly czas wewnatrz potencjalnej duzej flagi
https://www.tradingview.com/x/3BwX13YC/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
DziękiMpapiez pisze:non stop 2 pkt w FxPRO.flogopit2 pisze:jaki macie spred na dax ? w AM teraz 10
AM to słaby broker, o czym sie przekonalem na własnej skórze.
Proponuje ci wypłacić kase i poszukać innego.
Ps. Swoją drogą gratuluje wyników ^____^...

A dlaczego AM ? bo dostałem 100, którą puściłem i mam aktualne dokumenty, a nie chce mi się zakładać u innych.
pamiętam też, że jak w Am były lepsze wyniki to dziwnym trafem spred rozjezdzał się dość mocno.
Pytałem znajomego, który miał 2 rachunki tj pro i zwykły i na zwykłym miał podobna sytuację.
... wyluzuj Zuza warkocze ...