Coż panowie to była praca zespołowa

Jak zarobimy to wszyscy

Oby tych SL było na tyle dużo, żeby nie przyszło im do głowy wycięcie tych poziomów.Mpapiez pisze:Heheh wychodzi na to, że wszyscy siedzimy w elkach i ze stopami w tym samym miejscu...
Coż panowie to była praca zespołowa- jak oberwiemy, to razem.
Jak zarobimy to wszyscy
Na H1 jest ogromny młot.Deveey pisze:Też mam tu fibo, plus linie tendencji poprowadzoną po knotach, u mnie wszystko mówi za L, ale biją się tu lekko, ja uciekłem, poczekam na ich widzimi sie, poczekam na kolejne wejście
Ja się cały czas obawiam, że specjalnie takie młotki na małej zmienności pomalowali, żeby nas załatwić.pik pisze:Oby tych SL było na tyle dużo, żeby nie przyszło im do głowy wycięcie tych poziomów.Mpapiez pisze:Heheh wychodzi na to, że wszyscy siedzimy w elkach i ze stopami w tym samym miejscu...
Coż panowie to była praca zespołowa- jak oberwiemy, to razem.
Jak zarobimy to wszyscy
Dzisiaj nie ma żadnych ważnych danych w kalendarium, więc mogą namieszać na rynkach jakąś plotą, która niekoniecznie będzie związana z Grecją.Mpapiez pisze:
Na H1 jest ogromny młot.
Na M15 trzy pin bary (młotki) odbite dokładnie w tym samym miejscu.
4-tego odbicia nie będzie jeżeli jeszcze raz tam zejdą to pójdzie petarda w dół.
To na ten moment to nie ma znaczenia (najbliższe 2-3 godziny) - świeczka na wykresie, to rzucone ogromne pieniądze.pik pisze:Dzisiaj nie ma żadnych ważnych danych w kalendarium, więc mogą namieszać na rynkach jakąś plotą, która niekoniecznie będzie związana z Grecją.Mpapiez pisze:
Na H1 jest ogromny młot.
Na M15 trzy pin bary (młotki) odbite dokładnie w tym samym miejscu.
4-tego odbicia nie będzie jeżeli jeszcze raz tam zejdą to pójdzie petarda w dół.
Przy takiej jednomyślności powinno być okMpapiez pisze: To na ten moment to nie ma znaczenia (najbliższe 2-3 godziny) - świeczka na wykresie, to rzucone ogromne pieniądze.
W razie czego nie tylko my stracimy, a zdaje się mnóstwo ludzi gra pod ten poziom skoro takie reakcje są.
Jak pójdzie właściwy ruch, to co najmniej okolice wczorajszych szczytów - czyli 11200 i wzwyż.kr85kr pisze:Też siedzę na L , ale jeśli sytuacja bedzie tak wygladac to wychodzę , gdzie obstawiacie tp ? okolice dzisiejszego 11120 czy dłuzszy trejd