Jechali po chłopaku, to teraz maciedreken pisze:Nowy jak grac??? Kiedy PUMP and DUMP?
Kiedyś twoich rad to tu było od cholery a teraz jak na lekarstwoCo się stało?
DayTrading: Środa 01.07.2015
Re: DayTrading: Środa 01.07.2015
The only way is up
jego zdolność poprawnego pisania zanikała, zanikała,zanikała....aż w końcu zanikła całkiemTsunamiPL pisze:Jechali po chłopaku, to teraz maciedreken pisze:Nowy jak grac??? Kiedy PUMP and DUMP?
...ale analizy były piękne
-
Mpapiez
Jego analizy były piękne ? Ja na tych wykresach pełnych kresek nigdy nic sensownego nie widziałem, czysty bajzelshogomad pisze:jego zdolność poprawnego pisania zanikała, zanikała,zanikała....aż w końcu zanikła całkiemTsunamiPL pisze:Jechali po chłopaku, to teraz maciedreken pisze:Nowy jak grac??? Kiedy PUMP and DUMP?
...ale analizy były piękne
Czytelne analizy to ma Atlanticos dla porównania.
A poza tym, myśleć samodzielnie ludzie
..jak to na demo ? Chyba nie siedział by tyle h dziennie robiąc to dla zabawy. I mean...są lepsze hobby 
a propos DAX:
z punktu widzenia PA możemy sie wlec do 11400 kilka dni
a propos DAX:
z punktu widzenia PA możemy sie wlec do 11400 kilka dni
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Mpapiez
Jeżeli po NFP'ach ma lecieć na ryło, to raczej eLki są wskazane. Powyciągać, poubierać narybek, a potem wszystkich pociągnąć w dół.highend pisze:Również jestem za S póki co - 1.077 target na eSki mam.Mat2314 pisze:Cóż, jutro nalezy się chyba mocnych Nfp spodziewać. Oj bedzie rzeź na parach z usd. Edek skonczy tydzien nizej niz zaczął?
Zobaczymy do jutra.
Czyli bujanko w szerokiej konsoli 1.04 - 1.14
aż w końcu gdzieś wybije. I imho będzie to góra.
Chociaż osobiście w 1.04 przed wrześniem nie wierze. W przypadku małoprawdopodnych ostrych spadków myśle że 1.07 to max.
A swoją drogą, wystarczy że się dogadają, bo to widać że inaczej to się nie zakończy, to edek poszybuje do góry.
Tak czy owak, te szpilka po ADP wygląda mi na mały fake-out i raczej po południu będzie góra a taki daxik w dół.
-- Dodano: śr 01-07-2015, 15:18 --
Ktoś tu coś takiego pisał kiedyś na DTshogomad pisze:..jak to na demo ? Chyba nie siedział by tyle h dziennie robiąc to dla zabawy. I mean...są lepsze hobby
a propos DAX:
z punktu widzenia PA możemy sie wlec do 11400 kilka dni![]()
Ps. Ja tam na DAX póki co eske wsadziłem pod dbl top. Jak by zeszli jeszcze raz pod 11125, to wtedy właściwie wymalowaliby oRGR'a i byłaby niezła podstawa do marszu do góry.
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/swiat/ ... ami/pqmbk9
Summers wstaje około 5 rano i zaczyna inwestowanie na rynku. Transkacji dokonuje "zazwyczaj w piżamie". Najczęściej kupuje akcje na których jest duży obrót, duże spółki oraz walory takich firm, które ostatnio dużo straciły na wartości
czasem zarabia 600$ - ta to musi mieć depo

ma zdjęciu nr 10 dziękuje swojemu mentorowi

Summers wstaje około 5 rano i zaczyna inwestowanie na rynku. Transkacji dokonuje "zazwyczaj w piżamie". Najczęściej kupuje akcje na których jest duży obrót, duże spółki oraz walory takich firm, które ostatnio dużo straciły na wartości
ma zdjęciu nr 10 dziękuje swojemu mentorowi
Ostatnio zmieniony 01 lip 2015, 15:26 przez shogomad, łącznie zmieniany 1 raz.
dlaczego fibo pociagnałes tylko częściowo, nie do dna obecnej fali ?shogomad pisze:..jak to na demo ? Chyba nie siedział by tyle h dziennie robiąc to dla zabawy. I mean...są lepsze hobby
a propos DAX:
... wyluzuj Zuza warkocze ...
flogopit2 pisze:dlaczego fibo pociagnałes tylko częściowo, nie do dna obecnej fali ?shogomad pisze:..jak to na demo ? Chyba nie siedział by tyle h dziennie robiąc to dla zabawy. I mean...są lepsze hobby
a propos DAX:
2ga fala jest podobna do 1szej ( choć konsolka na topce jest szersza ). Jak rysowałem ten pierwszy trójkąt pod koniec maja to wszyscy ładowali Lki, bo to koniec korekty no i wtedy nie było tej drugiej fali jeszcze na wykresie.
na takim TF najbardziej patrzyłbym i tak na górną bandę tego kanału
car sales wzrost do +3% z oczekiwanych 0,6%
czyli kredyty ruszyły tak jak w Europie
dolar powinien rosnąć, a miało być tak pięknie ;(
czyli kredyty ruszyły tak jak w Europie
dolar powinien rosnąć, a miało być tak pięknie ;(
Widzę, że dział biznesowy onetu się rozwija. Chyba zatrudnili tegorocznego maturzystę, niekoniecznie ze zdaną maturą.shogomad pisze:http://biznes.onet.pl/wiadomosci/swiat/ ... ami/pqmbk9
![]()
![]()
ma zdjęciu nr 10 dziękuje swojemu mentorowi![]()
![]()
Jeżeli chodzi o DAX, to poszedłem w Eski 11231. Myślę, że pójdzie w górę, ale mimo wszystko Eski na tym poziomie DAX'a w obecnej sytuacji są bezpieczne.