Jechali po chłopaku, to teraz maciedreken pisze:Nowy jak grac??? Kiedy PUMP and DUMP?
Kiedyś twoich rad to tu było od cholery a teraz jak na lekarstwoCo się stało?

Jechali po chłopaku, to teraz maciedreken pisze:Nowy jak grac??? Kiedy PUMP and DUMP?
jego zdolność poprawnego pisania zanikała, zanikała,zanikała....aż w końcu zanikła całkiemTsunamiPL pisze:Jechali po chłopaku, to teraz maciedreken pisze:Nowy jak grac??? Kiedy PUMP and DUMP?
Jego analizy były piękne ? Ja na tych wykresach pełnych kresek nigdy nic sensownego nie widziałem, czysty bajzelshogomad pisze:jego zdolność poprawnego pisania zanikała, zanikała,zanikała....aż w końcu zanikła całkiemTsunamiPL pisze:Jechali po chłopaku, to teraz maciedreken pisze:Nowy jak grac??? Kiedy PUMP and DUMP?
...ale analizy były piękne
Jeżeli po NFP'ach ma lecieć na ryło, to raczej eLki są wskazane. Powyciągać, poubierać narybek, a potem wszystkich pociągnąć w dół.highend pisze:Również jestem za S póki co - 1.077 target na eSki mam.Mat2314 pisze:Cóż, jutro nalezy się chyba mocnych Nfp spodziewać. Oj bedzie rzeź na parach z usd. Edek skonczy tydzien nizej niz zaczął?
Zobaczymy do jutra.
Czyli bujanko w szerokiej konsoli 1.04 - 1.14
aż w końcu gdzieś wybije. I imho będzie to góra.
Ktoś tu coś takiego pisał kiedyś na DTshogomad pisze:..jak to na demo ? Chyba nie siedział by tyle h dziennie robiąc to dla zabawy. I mean...są lepsze hobby
a propos DAX:
z punktu widzenia PA możemy sie wlec do 11400 kilka dni![]()
dlaczego fibo pociagnałes tylko częściowo, nie do dna obecnej fali ?shogomad pisze:..jak to na demo ? Chyba nie siedział by tyle h dziennie robiąc to dla zabawy. I mean...są lepsze hobby
a propos DAX:
flogopit2 pisze:dlaczego fibo pociagnałes tylko częściowo, nie do dna obecnej fali ?shogomad pisze:..jak to na demo ? Chyba nie siedział by tyle h dziennie robiąc to dla zabawy. I mean...są lepsze hobby
a propos DAX:
Widzę, że dział biznesowy onetu się rozwija. Chyba zatrudnili tegorocznego maturzystę, niekoniecznie ze zdaną maturą.shogomad pisze:http://biznes.onet.pl/wiadomosci/swiat/ ... ami/pqmbk9
Summers wstaje około 5 rano i zaczyna inwestowanie na rynku. Transkacji dokonuje "zazwyczaj w piżamie". Najczęściej kupuje akcje na których jest duży obrót, duże spółki oraz walory takich firm, które ostatnio dużo straciły na wartości
czasem zarabia 600$ - ta to musi mieć depo
![]()
![]()
ma zdjęciu nr 10 dziękuje swojemu mentorowi![]()
![]()