DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 cze 2015, 00:00

Wzrost
18
49%
Bez zmian
4
11%
Spadek
15
41%

Liczba głosów: 37

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED 1h:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

atlanticos pisze:
pedro pisze: ja spękałem w piątek o 15 i zamknąłem shorty, na plusie lekkim,... ja już od jakiegoś czasu jestem wyleczony z weekendowych pozycji i luk różnych ;)

tymczasem... zdrowia życzę :mrgreen:

no i dobrych trejdów ;) :564:
no gratuluje kierunku choc szkoda ze zamknales bo trejdzik mialbys piekny... ja jechalem na S na ujku i pieknie pozamykalem po otwarciu rynku...ale nie chca dac dobrac wyzej znowu... moze jutro..... edka nie dotykam w żadna strone do poziomu powyzej 1.15 jak pisalem wiec weekend mialem spokojny i pelen relaksu... :564: :564:

trejdzik byłby piękny, gdyby się wcześniej ruszyli :)
, weekendowe decyzje bankstery były ruletką, dec. Ciprasa o referendum itp, itd.. ta luka równie dobrze mogła być tak samo wielka w drugą stronę, a ja do kasyna już od 7 lat nie chodzę :D

enyłej, ... grzech nie odnowić shorta ;) mniej więcej z tego samego poziomu co w piątek miałem ;)

https://www.tradingview.com/x/TVAmqcuO/

:564: :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Tak swoją drogą, czy tylko ja mam takie wrażenie, że dziś banksterka wywaliła edka do góry, tylko po to, żeby go jutro zwalić w dół gdy Grecja ogłosi że nie ma kasy na spłate zadłużenia ??

pik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pik »

flogopit2 pisze: połasiłem się i przetrzymałem sądząc, że to chwilowa cofka i all przepadło na BE - przyznaję hazardowo 5 pozycji z samego dołka :)
Domknięcie luki na DAXie było dzisiaj mało prawdopodobne, ale jeżeli jutro zaczną z niskiego poziomu, to można otworzyć Lkę na starcie i trzymać do 12nastej. Potem pewnie zaczną pojawiać się informacje z Grecji lub UE i znowu wróci duża zmienność.
Mpapiez pisze:Tak swoją drogą, czy tylko ja mam takie wrażenie, że dziś banksterka wywaliła edka do góry, tylko po to, żeby go jutro zwalić w dół gdy Grecja ogłosi że nie ma kasy na spłate zadłużenia ??
Coś w tym jest, ale widzę, że wszyscy obstawiają, iż Grecja jutro nie spłaci raty i będą z automatu bankrutem. Myślę, że tutaj może być jakieś zaskoczenie zaskoczenie i jednak wybicie w górę, żeby podnieść EUR przed referendum. I dopiero jazda w dół po weekendzie.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, 19:20 przez pik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

pedro pisze:
enyłej, ... grzech nie odnowić shorta ;) mniej więcej z tego samego poziomu co w piątek miałem ;)

no nie wiem... teraz troszke sie uwarunkowania zmienily...nie po to z taka sila wrocilismy powyzej czerwonej strefy zeby mocno spadac IMO... zolta gorna strefa jak dla mnie do testu i czekanie na NFP - nadal bez pozycji na edku - wystarcza mi kangur i ujek ;)

edek h4
https://www.tradingview.com/x/k4B6Rpi9/
Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, 19:18 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Mpapiez pisze:Tak swoją drogą, czy tylko ja mam takie wrażenie, że dziś banksterka wywaliła edka do góry, tylko po to, żeby go jutro zwalić w dół gdy Grecja ogłosi że nie ma kasy na spłate zadłużenia ??
pierdol wrażenia, zostań ninja!...

tfu, trejder ; )

-- Dodano: 29 cze 2015, 19:19 --
atlanticos pisze:
pedro pisze:

no nie wiem... teraz troszke sie uwarunkowania zmienily...nie po to z taka sila wrocilismy powyzej czerwonej strefy zeby mocno spadac IMO... zolta gorna strefa jak dla mnie do testu i czekanie na NFP - nadal bez pozycji na edku - wystarcza mi kangur i ujek ;)

edek h4
https://www.tradingview.com/x/k4B6Rpi9/
nfp będzie wisienką na torcie króla dolara ; )
Jutro też jest dzień.

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED dzienny:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, 19:25 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

patrzcie jaki wpierdol dziś DT oandianie dostali :lol:

http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex ... ok#EUR/USD

z prawej strony ten wykresik jest interaktywny, jak na niego najedziecie i przesuniesie linię czasu, to na głównym wykresie się pozycje przesuwają ;) ... jeżeli ktoś o tym oczywiście nie wiedział ;)

zero smutku, zero złości, wyebani po całości :lol:
Jutro też jest dzień.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

W sumie skalp na S mi na edku wyszedl. Glupio tak. Bykowi nie przystoi.
Czekaj Zabka czekaj :) 1.20 czy 1.04
A moze 1.17 jutro? ;)))
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

a ja twierdziłem i nadal twierdzę że ta cała akcja z Grecją to tylko pretekst do wycięcia leszczy-misiów i edek zaleci hen wysoko ;) wystarczy popatrzeć chociażby na to co dzieje się teraz na parach EUR :)

Zablokowany