DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
ED 1h:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

atlanticos pisze:no gratuluje kierunku choc szkoda ze zamknales bo trejdzik mialbys piekny... ja jechalem na S na ujku i pieknie pozamykalem po otwarciu rynku...ale nie chca dac dobrac wyzej znowu... moze jutro..... edka nie dotykam w żadna strone do poziomu powyzej 1.15 jak pisalem wiec weekend mialem spokojny i pelen relaksu...pedro pisze: ja spękałem w piątek o 15 i zamknąłem shorty, na plusie lekkim,... ja już od jakiegoś czasu jestem wyleczony z weekendowych pozycji i luk różnych
tymczasem... zdrowia życzę
no i dobrych trejdów

trejdzik byłby piękny, gdyby się wcześniej ruszyli

, weekendowe decyzje bankstery były ruletką, dec. Ciprasa o referendum itp, itd.. ta luka równie dobrze mogła być tak samo wielka w drugą stronę, a ja do kasyna już od 7 lat nie chodzę

enyłej, ... grzech nie odnowić shorta
 mniej więcej z tego samego poziomu co w piątek miałem
 mniej więcej z tego samego poziomu co w piątek miałem 
https://www.tradingview.com/x/TVAmqcuO/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- 

Mpapiez
Tak swoją drogą, czy tylko ja mam takie wrażenie, że dziś banksterka wywaliła edka do góry, tylko po to, żeby go jutro zwalić w dół gdy Grecja ogłosi że nie ma kasy na spłate zadłużenia ??

Domknięcie luki na DAXie było dzisiaj mało prawdopodobne, ale jeżeli jutro zaczną z niskiego poziomu, to można otworzyć Lkę na starcie i trzymać do 12nastej. Potem pewnie zaczną pojawiać się informacje z Grecji lub UE i znowu wróci duża zmienność.flogopit2 pisze: połasiłem się i przetrzymałem sądząc, że to chwilowa cofka i all przepadło na BE - przyznaję hazardowo 5 pozycji z samego dołka
Coś w tym jest, ale widzę, że wszyscy obstawiają, iż Grecja jutro nie spłaci raty i będą z automatu bankrutem. Myślę, że tutaj może być jakieś zaskoczenie zaskoczenie i jednak wybicie w górę, żeby podnieść EUR przed referendum. I dopiero jazda w dół po weekendzie.Mpapiez pisze:Tak swoją drogą, czy tylko ja mam takie wrażenie, że dziś banksterka wywaliła edka do góry, tylko po to, żeby go jutro zwalić w dół gdy Grecja ogłosi że nie ma kasy na spłate zadłużenia ??
					Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, 19:20 przez pik, łącznie zmieniany 1 raz.

- atlanticos
- Maniak 
no nie wiem... teraz troszke sie uwarunkowania zmienily...nie po to z taka sila wrocilismy powyzej czerwonej strefy zeby mocno spadac IMO... zolta gorna strefa jak dla mnie do testu i czekanie na NFP - nadal bez pozycji na edku - wystarcza mi kangur i ujekpedro pisze:
enyłej, ... grzech nie odnowić shortamniej więcej z tego samego poziomu co w piątek miałem

edek h4
https://www.tradingview.com/x/k4B6Rpi9/
					Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, 19:18 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
						Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pierdol wrażenia, zostań ninja!...Mpapiez pisze:Tak swoją drogą, czy tylko ja mam takie wrażenie, że dziś banksterka wywaliła edka do góry, tylko po to, żeby go jutro zwalić w dół gdy Grecja ogłosi że nie ma kasy na spłate zadłużenia ??
tfu, trejder ; )
-- Dodano: 29 cze 2015, 19:19 --
nfp będzie wisienką na torcie króla dolara ; )atlanticos pisze:no nie wiem... teraz troszke sie uwarunkowania zmienily...nie po to z taka sila wrocilismy powyzej czerwonej strefy zeby mocno spadac IMO... zolta gorna strefa jak dla mnie do testu i czekanie na NFP - nadal bez pozycji na edku - wystarcza mi kangur i ujekpedro pisze:
enyłej, ... grzech nie odnowić shortamniej więcej z tego samego poziomu co w piątek miałem

edek h4
https://www.tradingview.com/x/k4B6Rpi9/
Jutro też jest dzień.
ED dzienny:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, 19:25 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.

patrzcie jaki wpierdol dziś DT oandianie dostali 
http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex ... ok#EUR/USD
z prawej strony ten wykresik jest interaktywny, jak na niego najedziecie i przesuniesie linię czasu, to na głównym wykresie się pozycje przesuwają ... jeżeli ktoś o tym oczywiście nie wiedział
 ... jeżeli ktoś o tym oczywiście nie wiedział 
zero smutku, zero złości, wyebani po całości

http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex ... ok#EUR/USD
z prawej strony ten wykresik jest interaktywny, jak na niego najedziecie i przesuniesie linię czasu, to na głównym wykresie się pozycje przesuwają
zero smutku, zero złości, wyebani po całości

Jutro też jest dzień.
W sumie skalp na S mi na edku wyszedl. Glupio tak. Bykowi nie przystoi.
Czekaj Zabka czekaj 1.20 czy 1.04
 1.20 czy 1.04
A moze 1.17 jutro?

Czekaj Zabka czekaj
 1.20 czy 1.04
 1.20 czy 1.04A moze 1.17 jutro?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a ja twierdziłem i nadal twierdzę że ta cała akcja z Grecją to tylko pretekst do wycięcia leszczy-misiów i edek zaleci hen wysoko  wystarczy popatrzeć chociażby na to co dzieje się teraz na parach EUR
 wystarczy popatrzeć chociażby na to co dzieje się teraz na parach EUR