Ja pier..... czytam i nie wierzęhighend pisze:1.06 bedzie. Pisalem w weekend.
A nie mowilem?
I potem pompa up jak naladuje leszczyna esek
ew. Luke domkna. Albo i nie bo to silny opor.
Na weekend nie warto sl lub tp ustawiac

Ja pier..... czytam i nie wierzęhighend pisze:1.06 bedzie. Pisalem w weekend.
A nie mowilem?
luka to" bankomat" z darmową kasąfreakout pisze:ja jestem pełen podziwu tym którzy zostawiają otwarte pozycje na weekend... to nie ma żadnego związku z inwestowaniem - to po prostu czysty hazard
freakout pisze:ja jestem pełen podziwu tym którzy zostawiają otwarte pozycje na weekend... to nie ma żadnego związku z inwestowaniem - to po prostu czysty hazard
Highend, jeszcze zakładu nie przegrałeś, masz jeszcze dwa dni na 1,17highend pisze:1.06 bedzie. Pisalem w weekend.
A nie mowilem?
wolę ECN'a i normalne zarabianie w ciągu tygodnia niż bezsensowne ładowanie całego depa w weekend u jakiegoś broka MMcytrynek pisze:freakout pisze:ja jestem pełen podziwu tym którzy zostawiają otwarte pozycje na weekend... to nie ma żadnego związku z inwestowaniem - to po prostu czysty hazard
Bierzesz broka MM, który umarza saldo ujemne. Taki np. XM. Zostawiasz minimalne depo i pakujesz na maksa. Np. za 500 PLN. Zysk? Policz sobie sam
na eur/jpy lepsza 300pipfreakout pisze:http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1435521885 ładna ta luka