Walendrod pisze:Mat2314 pisze:Jeśli ktoś wrzucił skę na edku to wygrał, jeszcze parę złych newsów, fenomenalne NFP w czwartek i edek jeszcze w tym tygodniu zaliczy... 1,06...
A to byłaby niewyobrażalna masakra.
Dla ludzi nielubiących ryzyka na forex, to moim zdaniem, nic w tym tygodniu z euro nie tykać, a jeśli już to tylko ski.
Kazdy powazny gracz to gral juz od 4 tygodni. Nie ma w tym nic niezwyklego chyba ze jestes karnakiem albo highendem to wtedy mozesz sobie nazywac korekte w trendzie wzrostowym trendem wzrostowym.
Jesli jednak masz troche doswiadczenia, grasz na powaznie i szanujesz kase to wiadomo bylo ze predzej czy pozniej zrobimy 1.10, 1.06 i 0.95. Teraz masz duza promocje na edku bo moim zdaniem bedzie rownia pochyla w dol od przyszlego tygodnia.
Post odnosił się do rzucenia shorta na weekend.
A co kierunku, to cóż, jako że zaliczam się do twardych pro-dolarowców na tym forum, to raczej cięzko mi zarzucić widzenie wzrostów. Kwestia czasu, to raczej nagłe spadki widziałbym od sierpnia, nie ma co jeszcze trendu przyspieszać, mamy czas.
Jones pisze:Walendrod pisze:Jones pisze:ciekawe jak mi policzy bossa TP z eS na edku

Zaliczy ci po cenie tp. Nie lic, na to ze zaliczy ci po cenie otwarcia. Zarobisz tylko tyle ile bys zarobil z tp. Patrz ich regulamin.
kurcze ostatnio było że policzyli z otwarcia
to żeś mnie zmartwił a ja głupi już zyski liczyłem
a sl to wiadomo że po cenie otwarcia
śmieszniej to byłoby (nie dla Ciebie), jakby zaliczyli tp po cenie tp, ale z wielkim spreadem, czyli ostatecznie powyżej ceny otwarcia zlecenia