Witam,
Dzisiaj przy włączaniu MT4 zaczął restartować mi się komputer. Nic wcześniej nie instalowałem nie mam też żadnych wirusów. Inne programy działają bez problemu za wyjątkiem CCleaner. Chciałem przeczyścić nim komputer ale się restartuje. Usunięcie i ponowna instalacja MT4 nic nie daje. Przeinstalowałem Windowsa i to samo. Nie formatowałem jeszcze tylko dysków czego wolałbym uniknąć. Czy ktoś z was miał kiedyś tak samo? Jak sobie z tym poradził?
Restart komputera przy włączaniu MT4
Re: Restart komputera przy włączaniu MT4
Probowaleś zainstalować MT4 bezpośrednio na C:/ ?? ( nie w folderze "Program Files")
Próbowałem i nic nie dało.
personov dzięki za link jednakże u mnie ta rada też nic nie dała. Przeinstalowałem jeszcze całego Windowsa, sformatowałem dyski i nadal to samo....
Podejrzewam, że winnym tych spontanicznych jak i przy włączaniu różnych programów (np. MT4) restartów systemu jest zasilacz ,który nigdy nie był zbyt dobry i po jakichś 6 latach pewnie zaczął szwankować.
Podejrzewam, że winnym tych spontanicznych jak i przy włączaniu różnych programów (np. MT4) restartów systemu jest zasilacz ,który nigdy nie był zbyt dobry i po jakichś 6 latach pewnie zaczął szwankować.
kolega admin z zamiłowania mawiał , nie mów mi jaki masz procesor... powiedz mi jaki masz zasilaczClyde pisze:personov dzięki za link jednakże u mnie ta rada też nic nie dała. Przeinstalowałem jeszcze całego Windowsa, sformatowałem dyski i nadal to samo....

Jeżeli masz system windows XP to wstrzymałbym się z wymianą zasilacza. Spotkałem się z tym problemem kilka razy u innych z XP. To musi być wina jakiejś aktualizacji która nie współpracuje z XP