DayTrading: Czwartek 25.06.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 cze 2015, 00:00

Wzrost
13
43%
Bez zmian
3
10%
Spadek
14
47%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 25.06.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

niech sie skonczy w konc temat Grecji bo KABRET co robia

-- Dodano: czw 25-06-2015, 12:27 --

:lol: :lol: szkoda ze Grecja tak nic nie zmieni dla EDKA :) nawet ja k sie dogadaja

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Nowy123 pisze:niech sie skonczy w konc temat Grecji bo KABRET co robia

-- Dodano: czw 25-06-2015, 12:27 --

:lol: :lol: szkoda ze Grecja tak nic nie zmieni dla EDKA :) nawet ja k sie dogadaja
Wtedy się zrobi sell the fact :wink:
The only way is up

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Lots of confusion,don't trust anything from unnamed officials .... *INSTITUTION DOCUMENTS NOT ACCEPTED BY GREEKS: EU OFFICIAL ^KB

Awatar użytkownika
KapitanPlaneta
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KapitanPlaneta »

TsunamiPL pisze:Nie dotykać S. Mówiłem, chociaż nie spodziewałem się że aż tyle zejdą, żeby wyciąć :lol:
Czemu nie? Przeciez jest trend spadkowy a to ze jestesmy w punkcie dosc krytycznym to chyba normalne ze robia strzaly ze powycinac detal. Nastrzelaja sie to spadniemy i to ostro na calym koszyku eur.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

KapitanPlaneta pisze:
TsunamiPL pisze:Nie dotykać S. Mówiłem, chociaż nie spodziewałem się że aż tyle zejdą, żeby wyciąć :lol:
Czemu nie? Przeciez jest trend spadkowy a to ze jestesmy w punkcie dosc krytycznym to chyba normalne ze robia strzaly ze powycinac detal. Nastrzelaja sie to spadniemy i to ostro na calym koszyku eur.
Eur / Try już spadło 200 pkt :D
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

The institutrion documents that all EU ministers agree on is a Troika document, not the Greek proposals Greeks do not accept it No change

-- Dodano: czw 25-06-2015, 12:33 --

kabaret trwa

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

KapitanPlaneta pisze:
Zgadzam się z analizą Atlanticosa sprzed paru dni, że przed nami jeszcze wzrosty 1.13, może 1.15, a potem już równia w dół pod podwyżkę stóp.
The only way is up

Awatar użytkownika
kera.p
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kera.p »

Ahhhh ta Grecja

Jest wstępna zgoda europejskich instytucji na część propozycji złożonych przez Grecję. Lista propozycji ma zostać wysłana do Eurogrupy. Lista ma być podstawą do negocjacji na dzisiejszym posiedzeniu (TUTAJ).

Jednakże Bloomberg informuje właśnie, że grecka strona nie zgodziła się na propozycje złożone przez instytucje. Po sporym wystrzale na europejskich parkietach oraz euro, rynki powoli się cofają...

Oficjele z Brukseli informują, że Grecja nie chce dalej ustąpić ze swojej pozycji.

-- Dodano: czw 25-06-2015, 11:37 --

Już następny news :mrgreen:

Urzędnicy z Unii Europejskiej komentujący negocjacje kredytodawców z Grecją wskazują, że wysłane dokumenty do Eurogrupy nie oznaczają wcale "Greckich propozycji".

Wskazują oni, że dokumenty wysłane do Eurogrupy zawierają część propozycji złożonych przez Grecją oraz w szczególności te wypracowane wspólnie przez przedstawicieli instytucji kredytujących Grecję.

Z ostatnich chwil mamy również wiadomość, że dokument przygotowany przez kredytodawców został szybko odrzucony przez Grecję.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" :wink:

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

TsunamiPL pisze:
Zgadzam się z analizą Atlanticosa sprzed paru dni, że przed nami jeszcze wzrosty 1.13, może 1.15, a potem już równia w dół pod podwyżkę stóp.
wczoraj pisalem ze do konca miesiaca uklepia trojkat prostokatny... na h4 tak bym to widzial... jestesmy na granicy flagi z dziennego i kanalu wzrostowego ktory moze byc fala C korekty... jesli w tym tygodniu nie zejdziemy ponizej wczorajszych minimow to wlasnie te minima razem z kanalem wzrostowym w przyszlym tygodniu moga byc konfluencja ktora da sile bykom na kolejny atak... zakladam okolice 1.15-1550 w przypadku dokonczenia trojkata prostokatnego i wyjscia z niego gora... ale i 1.16-1650 nie jest niemożliwe jako chwilowy ruch na dorzniecie misiakow przed powrotem do trendu głównego

https://www.tradingview.com/x/wlalMLb4/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

komedia Grecka trwa

Zablokowany