-- Dodano: czw 25-06-2015, 12:27 --

Wtedy się zrobi sell the factNowy123 pisze:niech sie skonczy w konc temat Grecji bo KABRET co robia
-- Dodano: czw 25-06-2015, 12:27 --
![]()
szkoda ze Grecja tak nic nie zmieni dla EDKA
nawet ja k sie dogadaja
Czemu nie? Przeciez jest trend spadkowy a to ze jestesmy w punkcie dosc krytycznym to chyba normalne ze robia strzaly ze powycinac detal. Nastrzelaja sie to spadniemy i to ostro na calym koszyku eur.TsunamiPL pisze:Nie dotykać S. Mówiłem, chociaż nie spodziewałem się że aż tyle zejdą, żeby wyciąć
Eur / Try już spadło 200 pktKapitanPlaneta pisze:Czemu nie? Przeciez jest trend spadkowy a to ze jestesmy w punkcie dosc krytycznym to chyba normalne ze robia strzaly ze powycinac detal. Nastrzelaja sie to spadniemy i to ostro na calym koszyku eur.TsunamiPL pisze:Nie dotykać S. Mówiłem, chociaż nie spodziewałem się że aż tyle zejdą, żeby wyciąć
Zgadzam się z analizą Atlanticosa sprzed paru dni, że przed nami jeszcze wzrosty 1.13, może 1.15, a potem już równia w dół pod podwyżkę stóp.KapitanPlaneta pisze:Czemu nie? Przeciez jest trend spadkowy a to ze jestesmy w punkcie dosc krytycznym to chyba normalne ze robia strzaly ze powycinac detal. Nastrzelaja sie to spadniemy i to ostro na calym koszyku eur.TsunamiPL pisze:Nie dotykać S. Mówiłem, chociaż nie spodziewałem się że aż tyle zejdą, żeby wyciąć
wczoraj pisalem ze do konca miesiaca uklepia trojkat prostokatny... na h4 tak bym to widzial... jestesmy na granicy flagi z dziennego i kanalu wzrostowego ktory moze byc fala C korekty... jesli w tym tygodniu nie zejdziemy ponizej wczorajszych minimow to wlasnie te minima razem z kanalem wzrostowym w przyszlym tygodniu moga byc konfluencja ktora da sile bykom na kolejny atak... zakladam okolice 1.15-1550 w przypadku dokonczenia trojkata prostokatnego i wyjscia z niego gora... ale i 1.16-1650 nie jest niemożliwe jako chwilowy ruch na dorzniecie misiakow przed powrotem do trendu głównegoTsunamiPL pisze:
Zgadzam się z analizą Atlanticosa sprzed paru dni, że przed nami jeszcze wzrosty 1.13, może 1.15, a potem już równia w dół pod podwyżkę stóp.