od 200zł do 100 000zł w 2 lata - Mroczny Rycerz
- mrocznyrycerz
- Gaduła
Re: od 200zł do 100 000zł w 2 lata - Mroczny Rycerz
Wczorajszy L wybity na +2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mineły trzy miesiące .... dużo czy mało .... projekt na dwa lata
Może jakies podsumowanie, wnioski? -- pownno byc podwojone konto w/g założen a balansujemy wokół BE... chyba trzebaby coś zmienic? Cos o tym myślisz??
Może jakies podsumowanie, wnioski? -- pownno byc podwojone konto w/g założen a balansujemy wokół BE... chyba trzebaby coś zmienic? Cos o tym myślisz??
- mrocznyrycerz
- Gaduła
Myśle że dość kiepski okres się trafił. Trzeba go przetrzymać i grać dalej wg zasad. narazie żadnych zmian nie planuję wprowadzać.jackub pisze:Mineły trzy miesiące .... dużo czy mało .... projekt na dwa lata
Kiepski okres mówisz, może i tak, mnie tez nie idzie za dobrze ale uważam że to moja wina.......
Tak czy inaczej, poczytałem jeszcze raz pierwsze strony i rózne docinki i wróżby na temat tego dziennika....
Wypada dziennik o wiele lepiej niż oponenci twoi wieszczyli, to pewne.... trzymam kciuki za lepszymi czasami, chociaż wakacje chyba sie do takiego okresu nie zaliczają się a już są za pasem
Pozdrawiam i zagrzewam do boju
Tak czy inaczej, poczytałem jeszcze raz pierwsze strony i rózne docinki i wróżby na temat tego dziennika....
Wypada dziennik o wiele lepiej niż oponenci twoi wieszczyli, to pewne.... trzymam kciuki za lepszymi czasami, chociaż wakacje chyba sie do takiego okresu nie zaliczają się a już są za pasem
Pozdrawiam i zagrzewam do boju
Powiadasz kiepski...a może nie? A może lepiej by było wchodzić codziennie na rynek z przeświadczeniem, że zawsze jest źle i lepiej nie będzie ?mrocznyrycerz pisze:Myśle że dość kiepski okres się trafił. Trzeba go przetrzymać i grać dalej wg zasad. narazie żadnych zmian nie planuję wprowadzać.jackub pisze:Mineły trzy miesiące .... dużo czy mało .... projekt na dwa lata

Pomyślności.
- mrocznyrycerz
- Gaduła
Też jestem tego zdania !damsx6 pisze:Masz system to się go trzymaj.Systematyka i dyscyplina kluczem do sukcesu.
damsx6, Mroczny ... wydaje mi się że Morczny wlaśnie to zadeklarowal o czym piszesz ..... tak ja zrozumiałem ....
Moje obawy dotyczą prostych rzeczy o których nie wiemy:
nie mamy żadnych danych na temat systemu,
nie wiemy jak długo był testowany, jakie były wyniki testów , więc czy trzy miesiące on line jest wystarczającym okresem do jego oceny czy nie ... stąd moja wcześniejsze zapytanie .... a wątpliwości moje wyniają z tego że oglądając niektore wejścia, nie czekałbym na SL widząc co cena robi a w niektóre pozycje w ogóle bym nie wchodził itp...
Pozdrawiam Panów
nie wiemy jak długo był testowany, jakie były wyniki testów , więc czy trzy miesiące on line jest wystarczającym okresem do jego oceny czy nie ... stąd moja wcześniejsze zapytanie .... a wątpliwości moje wyniają z tego że oglądając niektore wejścia, nie czekałbym na SL widząc co cena robi a w niektóre pozycje w ogóle bym nie wchodził itp...
Pozdrawiam Panów
Wiem o co Ci chodzijackub pisze:damsx6, Mroczny ... wydaje mi się że Morczny wlaśnie to zadeklarowal o czym piszesz ..... tak ja zrozumiałem ....
Pozdrawiam Panów

Pozdrawiam !

Pomyślności.
taki zawodnik raczej pomocy niepotrzebuje, warto zwrocic uwage na przejrzysty wykres myfxbooka, edward rzadko tak sie prezentuje, podwojny szczyt, wybicie, teraz pullback (korekta abc), analiza techniczna mowi short
, ale jest silne wsparcie na poziomie gain: 0.00, bardzo ladna okragla liczba;)

Aleś złośliwy....sureshot pisze:taki zawodnik raczej pomocy niepotrzebuje, warto zwrocic uwage na przejrzysty wykres myfxbooka, edward rzadko tak sie prezentuje, podwojny szczyt, wybicie, teraz pullback (korekta abc), analiza techniczna mowi short, ale jest silne wsparcie na poziomie gain: 0.00, bardzo ladna okragla liczba;)