od 200zł do 100 000zł w 2 lata - Mroczny Rycerz

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
mrocznyrycerz
Gaduła
Gaduła

Re: od 200zł do 100 000zł w 2 lata - Mroczny Rycerz

Nieprzeczytany post autor: mrocznyrycerz »

Wczorajszy L wybity na +2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zatroszcz się o straty - zyski same się o siebie zatroszczą !

Obrazek

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Mineły trzy miesiące .... dużo czy mało .... projekt na dwa lata
Może jakies podsumowanie, wnioski? -- pownno byc podwojone konto w/g założen a balansujemy wokół BE... chyba trzebaby coś zmienic? Cos o tym myślisz??

Awatar użytkownika
mrocznyrycerz
Gaduła
Gaduła

jackub pisze:Mineły trzy miesiące .... dużo czy mało .... projekt na dwa lata
Może jakies podsumowanie, wnioski? -- pownno byc podwojone konto w/g założen a balansujemy wokół BE... chyba trzebaby coś zmienic? Cos o tym myślisz??
Myśle że dość kiepski okres się trafił. Trzeba go przetrzymać i grać dalej wg zasad. narazie żadnych zmian nie planuję wprowadzać.

Obrazek

jackub

Kiepski okres mówisz, może i tak, mnie tez nie idzie za dobrze ale uważam że to moja wina.......
Tak czy inaczej, poczytałem jeszcze raz pierwsze strony i rózne docinki i wróżby na temat tego dziennika....
Wypada dziennik o wiele lepiej niż oponenci twoi wieszczyli, to pewne.... trzymam kciuki za lepszymi czasami, chociaż wakacje chyba sie do takiego okresu nie zaliczają się a już są za pasem
Pozdrawiam i zagrzewam do boju

Awatar użytkownika
damsx6
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: damsx6 »

mrocznyrycerz pisze:
jackub pisze:Mineły trzy miesiące .... dużo czy mało .... projekt na dwa lata
Myśle że dość kiepski okres się trafił. Trzeba go przetrzymać i grać dalej wg zasad. narazie żadnych zmian nie planuję wprowadzać.
Powiadasz kiepski...a może nie? A może lepiej by było wchodzić codziennie na rynek z przeświadczeniem, że zawsze jest źle i lepiej nie będzie ? ;) Najlepiej akceptować to co jest. Trzeba grać mimo wszystko. Jaki jest sens wyczekiwania na lepszy okres? skąd wiesz czy przyjdzie? "bo wakacje" , "bo swięta" - takie tłumaczenia? To naszym zadaniem jest dostosować się pod rynek, a nie odwrotnie. Masz system to się go trzymaj.Systematyka i dyscyplina kluczem do sukcesu. Do roboty! Pozdro!
Pomyślności.

Awatar użytkownika
mrocznyrycerz
Gaduła
Gaduła

damsx6 pisze:Masz system to się go trzymaj.Systematyka i dyscyplina kluczem do sukcesu.
Też jestem tego zdania !

Obrazek

jackub

damsx6, Mroczny ... wydaje mi się że Morczny wlaśnie to zadeklarowal o czym piszesz ..... tak ja zrozumiałem ....
Moje obawy dotyczą prostych rzeczy o których nie wiemy:
nie mamy żadnych danych na temat systemu,
nie wiemy jak długo był testowany, jakie były wyniki testów , więc czy trzy miesiące on line jest wystarczającym okresem do jego oceny czy nie ... stąd moja wcześniejsze zapytanie .... a wątpliwości moje wyniają z tego że oglądając niektore wejścia, nie czekałbym na SL widząc co cena robi a w niektóre pozycje w ogóle bym nie wchodził itp...
Pozdrawiam Panów

Awatar użytkownika
damsx6
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: damsx6 »

jackub pisze:damsx6, Mroczny ... wydaje mi się że Morczny wlaśnie to zadeklarowal o czym piszesz ..... tak ja zrozumiałem ....
Moje obawy dotyczą prostych rzeczy o których nie wiemy:
nie mamy żadnych danych na temat systemu,
nie wiemy jak długo był testowany, jakie były wyniki testów , więc czy trzy miesiące on line jest wystarczającym okresem do jego oceny czy nie ... stąd moja wcześniejsze zapytanie .... a wątpliwości moje wyniają z tego że oglądając niektore wejścia, nie czekałbym na SL widząc co cena robi a w niektóre pozycje w ogóle bym nie wchodził itp...
Pozdrawiam Panów
Wiem o co Ci chodzi :) W zasadzie to nie wiemy czy to EA, czy system oparty o PA/AT czy inne cuda wianki, dlatego ciężko nam się wypowiadać w tej kwestii i zgadzam się z Tobą w tej kwestii. Jedyne co to możemy pomóc ze sfery psychologicznej :p Nie wiemy też czy system był wcześniej już testowany, czy swój żywot rozpoczął wraz z dziennikiem. Niemniej jednak ogarniecie do perfekcji systemu to praca na kilka/kilkanaście miesięcy, a być może nawet i lat w zależności jakie wskaźniki i inne średnie tam są ;)
Pozdrawiam ! :)
Pomyślności.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

taki zawodnik raczej pomocy niepotrzebuje, warto zwrocic uwage na przejrzysty wykres myfxbooka, edward rzadko tak sie prezentuje, podwojny szczyt, wybicie, teraz pullback (korekta abc), analiza techniczna mowi short ;) , ale jest silne wsparcie na poziomie gain: 0.00, bardzo ladna okragla liczba;)

jackub

sureshot pisze:taki zawodnik raczej pomocy niepotrzebuje, warto zwrocic uwage na przejrzysty wykres myfxbooka, edward rzadko tak sie prezentuje, podwojny szczyt, wybicie, teraz pullback (korekta abc), analiza techniczna mowi short ;) , ale jest silne wsparcie na poziomie gain: 0.00, bardzo ladna okragla liczba;)
Aleś złośliwy.... :d

ODPOWIEDZ