DayTrading: Środa 17.06.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 cze 2015, 00:00

Wzrost
14
45%
Bez zmian
2
6%
Spadek
15
48%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 17.06.2015

Nieprzeczytany post autor: Venomouss »

dolar dow jones index, zatrzymal sie prawie co do pipsa na 61.8 fib (1178x) a z góry wybite dzis 50 fibo na 1183x ... moze być ze to bedzie właśnie wakcyjny range... do znudzenia s i L .. zobaczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Matthew414
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Matthew414 »

Wiesz czemu ludzie rozkladają po 100 tys euro w każdym banku ? zastanów się bo głupoty gadasz ....
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 :)

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Libres, kilka kont jest faktycznie opcją. Można je spiąć kopiarką.
Zrozumiałam to po czasie - tj. dopiero po tym, jak Iron mnie niestety przewiózł.

A odnośnie eda - wydaje mi się, że teraz kurz powinien nieco opadać. Wszyscy uświadomią sobie, że przecież nic wielkiego z dolarem się nie stało, no bo w ten czerwiec ostatnio już prawie nikt nie wierzył. Myślę, że przed ewentualnymi dalszymi wzrostami powinniśmy spokojnie zjechać do okolic 1.13

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

libres pisze:

trudno mi logicznie wytłumaczyć , skoro masz 10 kont u 10 brokerów a jeden padnie to przed czym ubezpieczy cie pozostałe 9? kase i tak stracisz u tego co padnie :) a ryzyko masz większe bo może paść np. 5 ;) oczywiście hipotetycznie bo bankructwa się zdarzają ale prawdopodobieństwa tego, ze potraci cie auto i nie zdazysz wybrać kasy jest zdecydowanie większe od bankructwa brokera , tak statystycznie, imo

No to jeszcze raz logicznie pomyśl, przed czym uratuję Cię posiadanie 10 kont gdy 1 padnie?
Przed tym, że rozbity kapitał stracisz tylko na 1 z 10, a nie całość. Tyle, albo aż tyle. Z kogoś próbujesz głupka zrobić, i dziwie się, że brniesz w te sofizmaty dalej.
Nie wierzę, że nigdy o dywersyfikacji portfela nie słyszałeś, a pisanie o masowym bankructwie i wmawianie że to statystyka i większe ryzyko to już czyste kuriozum.
Nie mówię tu, że masowe bankructwo zdarzyć się nie może. Takie coś będzie miało miejsce przy całkowitym rozpadzie systemu finansowego, w takim przypadku nie będzie i tak miało to znaczenia, bo pieniądze nie będą miały wartości.
Dobra, mniejsza o to. Jeszcze nigdy nikogo rozbicie portfela nie zawiodło i tyle chciałem napisać.
Dobranoc.

santo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: santo »

damfry brak przycisku lubie to
Nauka nauka nauka....... :564:

Zablokowany