DayTrading: Środa 17.06.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 cze 2015, 00:00

Wzrost
14
45%
Bez zmian
2
6%
Spadek
15
48%

Liczba głosów: 31

libres
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Środa 17.06.2015

Nieprzeczytany post autor: libres »

highend pisze: [
nie gram na demo, trzy real konta: mforex, markets.com, XM
dwa pierwsze od prawie dwóch lat.

o kurcze, gość z jajami mnie natchnął, jak dobrze czytać fora, coś mądrego zawsze od mądrych ludzi można podłapać:)
ja od x lat mam jedno konto, teraz założę sobie jeszcze dwa tak jak gość to pewnie będę miał trzy x więcej kasy, to jest pomysł;);)
Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, 22:59 przez libres, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
karson
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: karson »

USD/TRY
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

nudne są już te hejty i głupie dywagacje niektórych osób ;) zamiast grać to pieprzycie głupoty kto będzie mieć więcej racji... żaden z Was nie będzie mieć racji bo edek zatrzyma się na amen na 1.13 i nikt nie wygra tych idiotycznych zakładów :d

santo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: santo »

https://www.tradingview.com/x/l29rrahV/

moje kreski.... chcialem zauważyć że 3 raz obijamy R1 .... sorki ze ostatnio mało wrzucam ale poza 11 godz w pracy codziennie.... mam dziecko w szpitalu.... i nie wiadomo co mu
Nauka nauka nauka....... :564:

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

libres pisze:

o kurcze, gość z jajami mnie natchnął, jak dobrze czytać fora, coś mądrego zawsze od mądrych ludzi można podłapać:)
ja od x lat mam jedno konto, teraz założę sobie jeszcze dwa tak jak gość to pewnie będę miał trzy x więcej kasy, to jest pomysł;);)
Hahaha...

Teraz ja padłem :)

Myślę, ze admin powinien wybaczyc takie luzne rozmowy po 23.00 gmt +2 ; ]

-- Dodano: śr 17-06-2015, 23:03 --
freakout pisze:nudne są już te hejty i głupie dywagacje niektórych osób ;) zamiast grać to pieprzycie głupoty kto będzie mieć więcej racji... żaden z Was nie będzie mieć racji bo edek zatrzyma się na amen na 1.13 i nikt nie wygra tych idiotycznych zakładów :d

Jak to nie. Nie bedzie 1.17 do konca czerwca to wygrywam ja. Niezalaznie od tego czy edek bedzie na 1.1699 czy na 0.5. :) czemu idiotycznych ?

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED na 1h - między oporem a wsparciem, czyli na teraz konsola - wyjście poza pokaże kierunek, aż nazbyt to czytelne:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

Standard.
Przed Fedem 5 stron postów.
Po Fedzie jakieś 5 stron postów o Highendzie. Więcej nie czytałem ;)

Akurat przy kompie w tym czasie nie byłem, nie wiem co się stało fundamentalnie.
Ale patrząc po wykresach, edek dobił ślicznie do górnej lt, kangur nieco skorekcił, a kiwosz nawet nie zamierza forsować 0,7. Pożyjemy zobaczymy, żadne wzrosty nie są przesądzone. Poczytam, to sobie potem opinię wyrobię.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, 23:14 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

libres pisze:

Nie daj Ci panie przeżyć bankructwo brokera, wtedy zrozumiesz że kilka rachunków to nie jest głupi pomysł, a już niedługo potwierdzą to Ci co mieli całą kasę w IronieFX, pewna miła Pani powiedziała mi że za 2-3 miesiące Iron prawdopodobnie ogłosi upadłość.
Mieli mieć jakiś deal z inwestorem, ale nie wyszedł i nie mają na razie żadnego rozwiązania by markę uratować....
Także przezorny zawsze ubezpieczony :wink:

libres
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: libres »

Damfry pisze:
libres pisze:

Nie daj Ci panie przeżyć bankructwo brokera, wtedy zrozumiesz że kilka rachunków to nie jest głupi pomysł, a już niedługo potwierdzą to Ci co mieli całą kasę w IronieFX, pewna miła Pani powiedziała mi że za 2-3 miesiące Iron prawdopodobnie ogłosi upadłość.
Mieli mieć jakiś deal z inwestorem, ale nie wyszedł i nie mają na razie żadnego rozwiązania by markę uratować....
Także przezorny zawsze ubezpieczony :wink:
trudno mi logicznie wytłumaczyć , skoro masz 10 kont u 10 brokerów a jeden padnie to przed czym ubezpieczy cie pozostałe 9? kase i tak stracisz u tego co padnie :) a ryzyko masz większe bo może paść np. 5 ;) oczywiście hipotetycznie bo bankructwa się zdarzają ale prawdopodobieństwa tego, ze potraci cie auto i nie zdazysz wybrać kasy jest zdecydowanie większe od bankructwa brokera , tak statystycznie, imo

Zablokowany