DayTrading: Środa 17.06.2015
Re: DayTrading: Środa 17.06.2015
Kabel orgr juz calkiem dobrze widoczny. A pisalem o tym ORGR juz jakis czas temu. Oczywiscie obsmiany.
Rzeznik leci na 199-220. Mam dwa targety
-- Dodano: 17 cze 2015, 09:49 --
GbpAud na 2.16 leci.
Ktos tam chyba wczoraj pisal o eSkach na gbpaud. Good luck.
Co do samego Aud to cienizna tak jak Zaba pisal. kangura szansa to oslabienie dolara usa. I chyba tylko to.
Rzeznik leci na 199-220. Mam dwa targety
-- Dodano: 17 cze 2015, 09:49 --
GbpAud na 2.16 leci.
Ktos tam chyba wczoraj pisal o eSkach na gbpaud. Good luck.
Co do samego Aud to cienizna tak jak Zaba pisal. kangura szansa to oslabienie dolara usa. I chyba tylko to.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
rownosc fal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Nowy czesc,Nowy123 pisze:rownosc fal
co wynika Tobie z tej równosci fal,?
daj rozliczenie na tym d albo W
- Matthew414
- Pasjonat
Kusus pisze:No stary ustawili się idealnie do wycięcia wszystkich którzy są w zasięgu 250 pipsów w obie strony...Ali pisze:czyli ogolnie zalecacie przed 20 się wyłączyć z rynku ? bo wtedy jest FOMC
Obczaj to:
Dlatego popcorn w reke polecam

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Czyli podwyżki na wrzesień? Albo przyszły rok?After watching the U.S. economy contract in the first quarter, central bank officials have signaled they won't raise rates this week. But they will have to judge whether healthier recent jobs, wage and consumer spending data have put that earlier swoon safely in the past, clearing the way for a rate hike - or hikes - later this year.

A dobra, juz wiem, nie doczytałem haha
But just as important will be the release of policymakers' individual economic projections, which will strongly hint at whether the Fed intends to hike rates only once this year, or twice - a critical point for markets and others trying to assess the shift to a new "regime" of rising rates.
"The signal from the June ... meeting will be especially important," Goldman Sachs economist Kris Dawsey wrote this week, with an "overarching message" that rates will start rising in September, and are likely to rise again by the end of the year".
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Tomasz196407 pisze:Nowy czesc,Nowy123 pisze:rownosc fal
masz na D1 a na w 1 masz opory tam
Nowy123 masz może rozrysowane fale na Dax D1 ? *"coś sknociłem", ale ja to się nie znamNowy123 pisze:Tomasz196407 pisze:Nowy czesc,Nowy123 pisze:rownosc fal
masz na D1 a na w 1 masz opory tam

*Takie mi malunki wyszły

Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, 13:01 przez xhDog, łącznie zmieniany 1 raz.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
-
- Gaduła
faktycznie większość sobie odpuściła dzisiaj...
W końcu i na wig20 przyszedł czas. Ciekawie jest na rynku oj ciekawie:) 2300 chyba szybko pęknie...
USDCAD M15;
Czyszczenie sl przed spadkiem ?
Czyszczenie sl przed spadkiem ?
Twoja strata, twój zysk.
Twoja decyzja, twoje pieniądze.
Rób co chcesz, myśl, niczego nie żałuj.
Twoja decyzja, twoje pieniądze.
Rób co chcesz, myśl, niczego nie żałuj.