DayTrading: Środa 17.06.2015
Re: DayTrading: Środa 17.06.2015
ED:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co się dzieje z chf?
wyskoczył nieźle

nicAli pisze:co się dzieje z chf?wyskoczył nieźle

zaczyna się jeszcze wieksza pompka na wszystko ujek szybuje do górnej bandy
Zaba
uSD JPY trojkt nie wybli zadnego nie ma co wlczyc z trendem a szczególnie przed fed maja konsole dalej
uSD JPY trojkt nie wybli zadnego nie ma co wlczyc z trendem a szczególnie przed fed maja konsole dalej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kabla pompują, czyżby do spuszczenia się szykowali?
Nie nakręcam się.Kusus pisze: Nie nakrecaj sie.
Dziś to akurat niekoniecznie tylko projekcje. A możliwość wdrozenia owych projekcji w życie. To jest istotne i jeśli się wydarzy, to rynek ustawi pro-dolarowo. No chyba, że zaczniesz mnie przekonywać, że po podwyżce stóp zobaczymy edka na 1,7Kusus pisze: Po drugie to tylko stopy procentowe ktorych projekcje byly juz kilka razy w tym roku i jakos nie ustawialy rynku na pol roku.

A co do tego w ogólnym założeniu się zgadzam. Acz nie zdziwię się, jeśli czerwiec zamkniemy bliżej 1,10.Kusus pisze: Ja bym nie liczyl na fajerwerki tylko duza nerwowke i poprawe plynnosco od dnia jutrzejszego z powolnym ruchem przez najblizszy miesiac w kierunku wskazanym wczoraj.
Czerwiec powinni zakonczyc przy 1.12-1.11 a potem lipiec i sierpien ruchy po 30 pipsow dziennie.
Natomiast nie wiem, co się na kiwoszu i kangurze dzieje, ale zostawiony short z wejścia spod 0,70 z tp 0,695 ładnie wszedł. Niestety, z rana miałem obronę i tp nie dało rady przestawić

Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, 10:31 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.
insiaderka z londynu wedziala ze beda lesze dane :)_ znowu wrozka zadziala
Na kilku parach dolarowych o ile to nie fake mamy wyjscia z flag. Np. Audi albo ujek. To moze byc zapowiedzia umocnienia dolca wieczorkiem....
- atlanticos
- Maniak
tyle ze na usdchf poszli dolem, audi dol, ujek gora, kabel gora... wszystko rozjechane wiec nawet nie ma co sie tym sugerowac...Kusus pisze:Na kilku parach dolarowych o ile to nie fake mamy wyjscia z flag. Np. Audi albo ujek. To moze byc zapowiedzia umocnienia dolca wieczorkiem....
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv