DayTrading: Środa 10.06.2015
Re: DayTrading: Środa 10.06.2015
DavidFx skąd jesteś dokładnie bo widzę, że chyba mieszkamy w pobliżu...
zoom kluczowego miejsca na m1....no obroniły sie byczki koncertowo, z wycięciem stopów włącznie 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja nie jestem hurraoptymistą, tylko fibo-wistąshogomad pisze:Dobra..oficjalnie zmieniam obóz z edkiem na L kowy![]()
![]()
![]()
To co przedchwila sie wydarzyło na m1 -m5 mnie przekonało. Lecimy do 1.15300 i sie zobaczy co dalej. Zaznaczam ,że daleko mi od hurra optymizmu highenda wieszczącego koniec trendu spadkowego na edzie, ale na 1.15300 może być koniec tej korekty

jak dla mnie to edek może sobie spadać i na 0.80, ale wykresu zaklinać nie będę

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
na ujku flaga m15, m30.... zasieg w przypadku wybicia okolice 122
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
na 1.15300 jest 61.6% zniesienie znaczącego swingu w dól na h4 i d1, stad pomysl ,ze tam dolecimy przed ewentualnym odwrotem. A fibo to my wszyscy jesteśmy.....cały świat jest fibo
http://neoharmonics.com/wp-content/uplo ... onacci.jpg
-- Dodano: 10 cze 2015, 14:13 --

no będzie problem raczej....highend pisze:ja nie jestem hurraoptymistą, tylko fibo-wistąshogomad pisze:Dobra..oficjalnie zmieniam obóz z edkiem na L kowy![]()
![]()
![]()
To co przedchwila sie wydarzyło na m1 -m5 mnie przekonało. Lecimy do 1.15300 i sie zobaczy co dalej. Zaznaczam ,że daleko mi od hurra optymizmu highenda wieszczącego koniec trendu spadkowego na edzie, ale na 1.15300 może być koniec tej korekty

Takie fibo co podałeś to statystycznie już nie działa - rynek się wycfanił, bo wszyscy to widzą.shogomad pisze:na 1.15300 jest 61.6% zniesienie znaczącego swingu w dól na h4 i d1, stad pomysl ,ze tam dolecimy przed ewentualnym odwrotem. A fibo to my wszyscy jesteśmy.....cały świat jest fibo
no będzie problem raczej....highend pisze:ja nie jestem hurraoptymistą, tylko fibo-wistąshogomad pisze:Dobra..oficjalnie zmieniam obóz z edkiem na L kowy![]()
![]()
![]()

Odkryj coś innego.

A na jakie fibo się zmieniło Karnak jeśli można wiedzieć?
Zrób sobie trochę testów i poszukaj zależności - łatwo nie ma.Zolo pisze:A na jakie fibo się zmieniło Karnak jeśli można wiedzieć?

Powiało chłodem ale ok:)
dzieki za ostrzeżenie Adminku i chwilowy brak dostepu wraz z tym ze niby sie wyśmiewam
a czy KARNAK wysmiewa i szkaluje ludzi grajacych na DT to swieta krowa
PS
ja tu w ogóle nie musze sie udzielac naprawde i dzielic analizami
a czy KARNAK wysmiewa i szkaluje ludzi grajacych na DT to swieta krowa

PS
ja tu w ogóle nie musze sie udzielac naprawde i dzielic analizami