Dobra, dłużej nie wytrzymam. Nazywajmy rzeczy po imieniu, to nie jest diament. Nie przeczę, że nie pójdzie w górę ale nie nazywajmy buta koszulą, samochodu rowerem. jest to normalna kontunuacja przy dynamicznej fali 3. Tworzy się nowy kanał i nowa linia trendu która staje się wsparciem. Patrz rysunki, to co narysowałeś może być najwyżej latawcem.karnak pisze:Właśnie EDek wybija górą rysowaną przeze mnie formację diamentu.highend pisze:Highend tez zarobionykarnak pisze:Krótko i na temat: EDek idzie po mojej myśli - do góry.
DayTrading: Środa 10.06.2015
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 10.06.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2015, 11:44 przez klimokrates, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
moze, retest do wybitego wsparcia na uSD JPY http://www.japantimes.co.jp/news/2015/0 ... XgGs6JiD7g
- atlanticos
- Maniak
IMO obecnie ujek dzis jest nie do gry juz... zrobil zasieg po wybiciu i moze spadac dalej, ale rownie dobrze wrocic na retest...karson pisze:Jak dalej widzicie UJka ?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Dziękuję za Twoją opinię.klimokrates pisze:karnak pisze:Dobra, dłużej nie wytrzymam. Nazywajmy rzeczy po imieniu, to nie jest diament. Nie przeczę, że nie pójdzie w górę ale nie nazywajmy buta koszulą, samochodu rowerem. jest to normalna kontunuacja przy dynamicznej fali 3. Tworzy się nowy kanał i nowa linia trendu która staje się wsparciem. Patrz rysunki, to co narysowałeś może być najwyżej latawcem.karnak pisze:Krótko i na temat: EDek idzie po mojej myśli - do góry.
Właśnie EDek wybija górą rysowaną przeze mnie formację diamentu.
Może i masz rację, ale rzadko rysują idealnie zgodnie z wzorcem.
Niemniej nie upieram się, że to faktycznie książkowy diament (trochę naciągany

Na usdtry takhighend pisze:Zloto rosnie znowu.
Na wykresie karnaka wczoraj zauwazylem na zlocie dolek
-- Dodano: 10 cze 2015, 10:41 --
zarobiony na kiwi i usdtry?alevius pisze:Te dane to nie miały być 11:30? Bo jakoś niemrawo na razie

nasi wiedza ze korekta jakas
DAx tez juz wie 

Ja probuje malej eLeczki z 122.65, swieca jest juz duza, range dzienny zrobiony, gram pod rysowanie dolnego knota. Ale jakos nie widze w nim sily aby isc w gore.atlanticos pisze:IMO obecnie ujek dzis jest nie do gry juz... zrobil zasieg po wybiciu i moze spadac dalej, ale rownie dobrze wrocic na retest...karson pisze:Jak dalej widzicie UJka ?
USD JPY i wsparcie tez DAX vs EUR USD oporu i dywergencje niedźwiedzi, kto wygra

Na edku rysuja druga tygodniowa swiece w postaci pull backa. Jak sie zamknie w okolicach 1.12 to w przyszlym tygodniu imo bedzie rzez niewiniatek w kierunku 1.06.
- atlanticos
- Maniak
dla mnie obecne poziomy nie sa pod L... wprawdzie eski juz zamknalem ale L dopiero mozna brac z przedzialu 121.70-122-10, a S ponownienie w okolicach zielonej strefy z wykresu, ktory wczesniej wrzucalem...karson pisze:Ja probuje malej eLeczki z 122.65, swieca jest juz duza, range dzienny zrobiony, gram pod rysowanie dolnego knota. Ale jakos nie widze w nim sily aby isc w gore.atlanticos pisze:IMO obecnie ujek dzis jest nie do gry juz... zrobil zasieg po wybiciu i moze spadac dalej, ale rownie dobrze wrocic na retest...karson pisze:Jak dalej widzicie UJka ?
-- Dodano: 10 cze 2015, 11:06 --
nie zamknie sie... poprawia w tym tygodniu swiece z poprzedniego... a w przyszlym pinbar i zjazdKusus pisze:Na edku rysuja druga tygodniowa swiece w postaci pull backa. Jak sie zamknie w okolicach 1.12 to w przyszlym tygodniu imo bedzie rzez niewiniatek w kierunku 1.06.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz