DayTrading: Piątek 05.06.2015
Re: DayTrading: Piątek 05.06.2015
Ja na dzisiaj kończę, bo to nie na moje nerwy
kręci strasznie na indeksach. Tydzień kończę na dużym plusie więc odpoczynek się należy. W poniedziałek się zobaczy.

Wątpię. Ropa idzie upBudyn pisze:OPEC utrzymał wydobycie, może dobry moment na wejście w s

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Wrozka mowi ze zniosa wieKszosc tego ruchuhighend pisze:Dobrze dzisiaj jest. Teraz w górę Edek jazda ahah

- atlanticos
- Maniak
zrobia tak zeby zamknac sie pod 1.12 na tygodniowym... dokladny poziom niewaznykarson pisze:Wrozka mowi ze zniosa wieKszosc tego ruchuhighend pisze:Dobrze dzisiaj jest. Teraz w górę Edek jazda ahah
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Faktycznie może być dalej ciekawie - przydałby się kubeł zimnej wody co niektórym rozpalonym głowom. 

no bo pokazałeś, że na godzinowym wsparcie naruszyło, ale wróciło - takie naruszenie może traktować jako "wróżkę" bo potem jednak wsparcie pękło i wyskoczyłeś z eLek.karnak pisze:Faktycznie może być dalej ciekawie - przydałby się kubeł zimnej wody co niektórym rozpalonym głowom.
Co dalej? Może edek dzienny lub tygodniowy? Czy za wcześnie na takie malunki.
mnie to śmieszy w sumie te ruchy dziś

co więcej stopa bezrobocia wzrosla w USA.
Tak jak mowilem bylo usawiac drabiny na edku od 113 bo byla promocja. Najblizsze wsparcie 1.07 a potem 1.05
Zgodnie z trendem. Karnak z highendem - mam nadzieje ze troche was nauczylo zmienianie tendu podczas jego trwania. Zycze wiecej rozumu na przyszlosc.
-- Dodano: pt 05-06-2015, 16:40 --
Tak jak mowilem bylo usawiac drabiny na edku od 113 bo byla promocja. Najblizsze wsparcie 1.07 a potem 1.05
Zgodnie z trendem. Karnak z highendem - mam nadzieje ze troche was nauczylo zmienianie tendu podczas jego trwania. Zycze wiecej rozumu na przyszlosc.
-- Dodano: pt 05-06-2015, 16:40 --
mysle, że jednak polecimy niżej - edek coś 1.09xxx, kangur 0.75xxx.... itd.. .
a dopiero potem up. Ale to pewnie juz nie dzisiaj, choc kto wie
-- Dodano: 05 cze 2015, 15:50 --

a dopiero potem up. Ale to pewnie juz nie dzisiaj, choc kto wie

-- Dodano: 05 cze 2015, 15:50 --
Nie denerwuj się tak. Do końca czerwca jeszcze spoooro czasuKusus pisze:Tak jak mowilem bylo usawiac drabiny na edku od 113 bo byla promocja. Najblizsze wsparcie 1.07 a potem 1.05

- dobryfxplayer
- Maniak
wg. mnie ta projekcja odpada.atlanticos pisze:Z jakiego zaskoczenia? Zaskoczeni to beda Ci co wmawiali sobie ze podwyzki nie bedzie... FED niczego takiego nawet nie zasugerowal ze sie wycofuja czy ze przeloza w czasie...w marcu jasno powiedzieli ze kwiecien odpada, ale co do czerwcowego terminu sie nawet nie zajakneli i pojdzie zgodnie z planem zeby zachowac wiarygodnosc...a dopiero ewentualne dalsze podwyzki moga byc niewiadoma spekulacyjna...MR. D pisze:Przychylam się do tego co Atlanticos pisał.Widzę podwyżkę stóp z zaskoczenia w czerwcu.
jak ktos lubi bardziej egzotyczne pary to pod naprawde solidna drabinke chyba warto zerknac na cadjpy... potencjal olbrzymi ma ta para i jesli pojdzie z trendem to w ciagu 1-1,5 miesiaca mozemy byc nawet 1000 pipsow nizej - wszystko widac na wykresie
https://www.tradingview.com/x/PcUp8Koo/
zobacz na h4. wlasnie wybili z pieknej konsoli (prostokat) i jest mocne parcie w gore.
usd/jpy wzrasta (korelacja z jpy)
dane dla CAD byly bardzo dobre.
nie widze na tej parze spadkow. jest POWER na up.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Ropa serio idzie UP 
a co do edka to ostatnimi czasy piekną wróżką jest złoto. Jego spadek 2 dni wczesniej zwiastuje spadki edka.... i generalnie umocnienie dolara.... Jak złoto zacznie rosnąć to... łapcie L na edku

a co do edka to ostatnimi czasy piekną wróżką jest złoto. Jego spadek 2 dni wczesniej zwiastuje spadki edka.... i generalnie umocnienie dolara.... Jak złoto zacznie rosnąć to... łapcie L na edku