highend pisze:Dobrze dzisiaj jest. Teraz w górę Edek jazda ahah
odbcie korekcyjne i dalej powoli w dol
highend pisze:Dobrze dzisiaj jest. Teraz w górę Edek jazda ahah
jakie UP na kangurze? chyba korekcyjne bo wyszedl z flagi na dziennym tak jak kiwi... zerknij na wykresy tygodniowe lub miesieczne bo lubisz taki interwal i zobacz jaka przestrzen jest tam jeszcze do spadkow na kangaroo... jedynie jeszcze edek mieli sie wewnatrz flagi bo taki kabel tez juz od 2 miesiecy jest ponizej trojkata z interwalu miesiecznego i kazde podbicie to byla okazja do S... jak edek wyjdzie dolem z flagi to klepki z podlogi powyrywa... sam na siebie jestem zly ze nie wzialem po 1.13 ponownie S ale do FEDU licze na szeroka konsole i ponowny test 1.13-1.14 to moze bedzie okazja jeszczehighend pisze:mysle, że jednak polecimy niżej - edek coś 1.09xxx, kangur 0.75xxx.... itd.. .
a dopiero potem up. Ale to pewnie juz nie dzisiaj, choc kto wie![]()
atlanticos pisze:jakie UP na kangurze? chyba korekcyjne bo wyszedl z flagi na dziennym tak jak kiwi... zerknij na wykresy tygodniowe lub miesieczne bo lubisz taki interwal i zobacz jaka przestrzen jest tam jeszcze do spadkow na kangaroo... jedynie jeszcze edek mieli sie wewnatrz flagi bo taki kabel tez juz od 2 miesiecy jest ponizej trojkata z interwalu miesiecznego i kazde podbicie to byla okazja do S... jak edek wyjdzie dolem z flagi to klepki z podlogi powyrywa... sam na siebie jestem zly ze nie wzialem po 1.13 ponownie S ale do FEDU licze na szeroka konsole i ponowny test 1.13-1.14 to moze bedzie okazja jeszczehighend pisze:mysle, że jednak polecimy niżej - edek coś 1.09xxx, kangur 0.75xxx.... itd.. .
a dopiero potem up. Ale to pewnie juz nie dzisiaj, choc kto wie![]()
Dokładnie - widzę, że moje wpisy spełniają funkcję edukacyjną i Ty to doskonale wychwyciłeś.highend pisze:no bo pokazałeś, że na godzinowym wsparcie naruszyło, ale wróciło - takie naruszenie może traktować jako "wróżkę" bo potem jednak wsparcie pękło i wyskoczyłeś z eLek.karnak pisze:Faktycznie może być dalej ciekawie - przydałby się kubeł zimnej wody co niektórym rozpalonym głowom.
Co dalej? Może edek dzienny lub tygodniowy? Czy za wcześnie na takie malunki.
mnie to śmieszy w sumie te ruchy dziś
co więcej stopa bezrobocia wzrosla w USA.
Jednak lepiej by było gdyby zabrać TP tych elek powyżej 1.13 aniżeli na 1.11karnak pisze: Dokładnie - widzę, że moje wpisy spełniają funkcję edukacyjną i Ty to doskonale wychwyciłeś.
No pewnie, że byłoby dobrze, ale niekoniecznie tak by działało w każdym przypadku - możesz zebrać TP, a wykres pójdzie dużo dalej.highend pisze:Jednak lepiej by było gdyby zabrać TP tych elek powyżej 1.13 aniżeli na 1.11karnak pisze: Dokładnie - widzę, że moje wpisy spełniają funkcję edukacyjną i Ty to doskonale wychwyciłeś.![]()
w tym celu wyznaczanie zasięgów (np. po mojemu) - sprawdza się całkiem dobrze