[USDJPY]
103,50? Odważna prognoza. Teraz na tapecie jest plan Paulsona ale jeszcze w tym tygodniu jego blask będzie coraz słabszy. Mówi się, że do końca roku stopy % mają być niższe o 50 pkt. To z pewnością jest niekorzystne dla dolara.majek pisze:to co Panowie, mam nadzieję w poniedziałek zobaczyć conajmniej 103.50 a jak u Was z "nastrojami" ?
- bartek1916
- Pasjonat
dokładnie , zarówno dolar jak i jen na indeksach pną się w górę równiutko, jakimś impulsem decydującym o przyszłym kierunku pewnie będą wydarzenia na giełdach, ja póki co gram na spadki i liczę na test co najmniej 103.50bartek1916 pisze:na kablu, edku i gbpjpy mocne spadki od nocy, a usdjpy jakos nie mzoe znalezc kierunku. dolar i jen widocznie umacniaja sie na podobnym poziomie. jakies pomysly na ten tydzien??
- bartek1916
- Pasjonat
ja planuje shorta ale na troche wyzszym poziomie (w okolicach 106,40 ze wzgledu na fibo 38,20 wzrostu z dni 18-19 , 1H) SL mysle ze powyzej 107 (np 107,20) - podwojny krotkoterminowy szczyt oraz fibo 23,60 (107,06).majek pisze:dokładnie , zarówno dolar jak i jen na indeksach pną się w górę równiutko, jakimś impulsem decydującym o przyszłym kierunku pewnie będą wydarzenia na giełdach, ja póki co gram na spadki i liczę na test co najmniej 103.50bartek1916 pisze:na kablu, edku i gbpjpy mocne spadki od nocy, a usdjpy jakos nie mzoe znalezc kierunku. dolar i jen widocznie umacniaja sie na podobnym poziomie. jakies pomysly na ten tydzien??
mozesz uzasadnic swoj TG?? dolek z 15 wrz??
dokładnie, dołek z 15.09 powinien chwilowo zatrzymać ewentualne spadki , teraz jesteśmy już blisko dolnego ograniczenia klina, gdybyśmy dziś się z niego wybili dołem to myślę jutro te 103.50-60 bardzo możliwe.
EDIT:
no to pięknie, plan Paulsona odrzucony przez kongres , tak jak czułem. Teraz zastanawiam się czy nie ustawić TP znacznie niżej.
EDIT:
no to pięknie, plan Paulsona odrzucony przez kongres , tak jak czułem. Teraz zastanawiam się czy nie ustawić TP znacznie niżej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.