Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Nie, nie pisałem. Gram po prostu na innych parach.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dzięki za odp. , ja jestem tylko na Eur/Usd i coś jest nie halo...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
Faktycznie, jest luka w danych między 2 a 8 czasu brokera na interwałach powyżęj H1. Zgłosiłem już to do supportu więc mam nadzieję, że niebawem to naprawią. Same kwotowania spływają normalnie i handel także nie jest zakłócony. Jeśli komuś to przeszkadza w tradingu to lepiej się wstrzymać z zawieraniem transakcji. Jeśli ktoś na tym ucierpiał to może złożyć reklamację.
W przyszłości najlepiej od razu pisać na support@dukascopy.eu, że coś jest nie tak. To na pewno przyspieszy reakcję brokera.
W przyszłości najlepiej od razu pisać na support@dukascopy.eu, że coś jest nie tak. To na pewno przyspieszy reakcję brokera.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dzięki Raposo, jak zwykle nieoceniony
Pozdrawiam

Pozdrawiam
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
Problem o tyle irytujący, że po przeładowaniu platformy wyczyszcza wszystko od 1:55 do bieżącej godziny, więc gdybym się nie wylogowywał to miałbym przynajmniej świece od 10-tej. A tak teraz mam tylko ostatnią M5 z 12:25. Super 

Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
- RAY of Sunshine
- Gaduła
W tym momencie mam dokładnie tak samo. Mam nadzieję, że szybko coś z tym zrobią.Sildra pisze:Problem o tyle irytujący, że po przeładowaniu platformy wyczyszcza wszystko od 1:55 do bieżącej godziny, więc gdybym się nie wylogowywał to miałbym przynajmniej świece od 10-tej. A tak teraz mam tylko ostatnią M5 z 12:25. Super
Właśnie jestem po reinstalacji systemu, ponieważ myślałem że to wina Javy ( Miałem Ubuntu 15.04, wróciłem teraz do 14.04 ) I nadal to samo... Patrzę więc w ten wątek jeszcze raz, widzę posty i postanowiłem napisać.
Problem jest tylko na klientach opartych na java, platforma web dobrze wyświetla wykresy. Cena na jForex też dobrze działa, ponieważ interwały 3ticks, 10sec dobrze są wyświetlane, ale jest luka od początku roku ( przynajmniej u mnie ) na parze EURUSD na platformie jForex na interwałach D1, interwały H1/H4/W1 też podobnie są wyświetlane. Ogólnie problem jest tylko na parze EURUSD jak u innych.
// edit
Aha, kombinowałem z usuwaniem cache pary EURUSD, czyszczeniem cache javy, ale to nic nie dało. Była kilkusekundowa poprawa, i potem wykres znowu znikał.
A przy okazji, Raposo
Nie wiesz kiedy będzie dostępna wersja jForex testowana obecnie na demo na koncie live?
Problem jest tylko na klientach opartych na java, platforma web dobrze wyświetla wykresy. Cena na jForex też dobrze działa, ponieważ interwały 3ticks, 10sec dobrze są wyświetlane, ale jest luka od początku roku ( przynajmniej u mnie ) na parze EURUSD na platformie jForex na interwałach D1, interwały H1/H4/W1 też podobnie są wyświetlane. Ogólnie problem jest tylko na parze EURUSD jak u innych.
// edit
Aha, kombinowałem z usuwaniem cache pary EURUSD, czyszczeniem cache javy, ale to nic nie dało. Była kilkusekundowa poprawa, i potem wykres znowu znikał.
A przy okazji, Raposo
Nie wiesz kiedy będzie dostępna wersja jForex testowana obecnie na demo na koncie live?
Klasyczne metody "ratowania" JForex nic w tym przypadku nie dadzą. Coś padło po stronie Dukascopy - robią co mogą żeby to naprawić...
Dokładna data nie jest znana i na pewno nie jest to kwestia miesiąca czy dwóch... Ostatnio JForex zostało zaktualizowane o kilka rzeczy, a to już świadczy o tym, że do premiery całkiem nowej wersji jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać. Najpierw musi wyjść Java 4 (bez beta) na kontach demonstracyjnych - po tym przynajmniej miesiąc potrwa zanim wejdzie na konta Live.-rookie- pisze: A przy okazji, Raposo
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wiesz już może coś o tej luce, która zniknęła? 

Odpowiedź jest w zedytowanym poście - tak jak obiecałemZomG pisze:Wiesz już może coś o tej luce, która zniknęła?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu