a co zrobiles z wczorajszym L na 1,1185 jak mowiles ze biezesz gdy KUKUS mowil ze wszedl w S tam przy zjezdzie na 1,1075 o tym zapomniales a pewne miales SL na 1,1070

Na obecną chwilę wydaje mi się, że kursy EURUSD i USDPLN są skorelowane. Do końca kadencji RPP stopy procentowe najprawdopodobniej nie ulegną zmianie (najwcześniej w 2016r.) a o końcu QE też na razie nie ma mowy.Uwazam ze mniej ryzykowny niz S na edku w tym momemcie, gdy euro jest "pod wrazenie" slow Mariana.
Czy oby napewno proporcjonalnie ? Tzn ze zaprzestanie dodruku Euro i jednoczesnie np.: wprowadzenie ujemnych stop na PLN spowoduje ze na USDPLN bedziemy obserwowali spadki ?
jazynek pisze:Na obecną chwilę wydaje mi się, że kursy EURUSD i USDPLN są skorelowane. Do końca kadencji RPP stopy procentowe najprawdopodobniej nie ulegną zmianie (najwcześniej w 2016r.) a o końcu QE też na razie nie ma mowy.Uwazam ze mniej ryzykowny niz S na edku w tym momemcie, gdy euro jest "pod wrazenie" slow Mariana.
Czy oby napewno proporcjonalnie ? Tzn ze zaprzestanie dodruku Euro i jednoczesnie np.: wprowadzenie ujemnych stop na PLN spowoduje ze na USDPLN bedziemy obserwowali spadki ?
TGV2 pisze:jazynek pisze:Na obecną chwilę wydaje mi się, że kursy EURUSD i USDPLN są skorelowane. Do końca kadencji RPP stopy procentowe najprawdopodobniej nie ulegną zmianie (najwcześniej w 2016r.) a o końcu QE też na razie nie ma mowy.Uwazam ze mniej ryzykowny niz S na edku w tym momemcie, gdy euro jest "pod wrazenie" slow Mariana.