DayTrading: Środa 03.06.2015
Re: DayTrading: Środa 03.06.2015
No nic... Zwracam honor tym co grali L. Ale teraz juz czas na spadki ;d
A jakies ogolno swiatowe swieto sie szykuje?nash pisze:Ponawiam pytanie, jutro rynki są otwarte czy dzisiaj w nocy będzie zamknięcie?
hmmm nie wiem czy duzi gracze ulegają takim emocją. Wydaję mi sie że duzi gracze już napewno nie panikują a oni ustalają kurs.shogomad pisze:Emocje + owczy pęd + mentalnośc stadna....do poziomu 1.12851 a potem Kusus pokaże wszystkim Kozakiewiczaoiro pisze:a o 15.40 był spadek do poziomów nizszych niz wystąpienie.....mnie ciekawi co teraz pcha edka tak wysoko, no i do jakiego poziomu.blesS pisze: Taki byl, popatrz na wykres co sie dzialo chwile po 15:00
Nie rozumiem:
-czemu Draghi nie pierdnął o rozszerzeniu QE, spuściłby edka, a to przecież korzystne dla niego?
Info od mojego broka:nash pisze:Ponawiam pytanie, jutro rynki są otwarte czy dzisiaj w nocy będzie zamknięcie?
"Rynki finansowe będą działały w normalnych godzinach, z wyjątkiem giełd na których sesja się nie odbędzie m.in. polskiej, austriackiej i brazylijskiej."
Ostatnio zmieniony 03 cze 2015, 16:22 przez jazynek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie trzeba ulegac emocjom, wystarczy spokojnie zamknac duza pozycja, ktora trzepnie rynkiem na kilkadziesiat pipsow. Bo przeciez rownowaga musi byc na FX.
Takie katolickie swieto boze cialo. W innych krajach UE tez jest to chyba dzien wolny od pracyblesS pisze:A jakies ogolno swiatowe swieto sie szykuje?nash pisze:Ponawiam pytanie, jutro rynki są otwarte czy dzisiaj w nocy będzie zamknięcie?
Z cyklu, jak misiek sam robi wzrosty:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Może dlatego nie pierdnał o rozszerzeniu QE, bo to było zbyt oczywiste...
Dodatkowo powiedział że nie widzi ryzyka bańki, wiec może banksterka mu właśnie pokazuje jak wygląda bańska spekulacyjna ?
Ja jeszcze biore pod uwagę, że edka do góry popchały jego słowa, że mu zależy na mocnej ugodzie z Grecją.
No i ostatnia teoria jest taka, że edek jest pchany do góry pod NFPy
.
Dodatkowo powiedział że nie widzi ryzyka bańki, wiec może banksterka mu właśnie pokazuje jak wygląda bańska spekulacyjna ?

Ja jeszcze biore pod uwagę, że edka do góry popchały jego słowa, że mu zależy na mocnej ugodzie z Grecją.
No i ostatnia teoria jest taka, że edek jest pchany do góry pod NFPy

Lepeij L na USD PLN , edek jest szalony dzisiaj.Kusus pisze:No nic... Zwracam honor tym co grali L. Ale teraz juz czas na spadki ;d
Bede gral s na edku do 1.16 i daje sobie obciac glowe ze w koncu wejde w drabine i splace hipoteke, cierpliwosci. Dopiero jak wybijemy ponad 1.16 to stwierdze ze jest zmiana trendu i bede gral L. Niczym nie ryzykuje bo wchodze na korektach i wszystko idzie na be wiec...karson pisze:Lepeij L na USD PLN , edek jest szalony dzisiaj.Kusus pisze:No nic... Zwracam honor tym co grali L. Ale teraz juz czas na spadki ;d
Ostatnio zmieniony 03 cze 2015, 16:28 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.