DayTrading: Piątek 29.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 29.05.2015
to znaczy że nabijają staty
i do tego jeszcze po sobie jeżdżą 
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
kompletne bzdury ale jak sobie lubicie poplotkować to przynajmniej mam ubawMat2314 pisze:Albo się okaże, że jedna osoba ma tu parę kont i po prostu lubi gadać sama ze sobą.PipsKong pisze:e tam tylko te same książki czytająKusus pisze:Hmm
Cugan = nowy123????
Identyczny styl rysowania wykresow i nawet fale takie same.
Np. co jeśli Kusus i Hignend to tak naprawdę ta sama osoba
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
mówcie lepiej co może się stać po weekendzie z Edkiem ;/
a odnośnie stóp procentowych to prognoza jest na zwiększenie ich czy na pozostawienie w tym samym miejscu ??
bo w kalendarzy jeszcze nie widziałem wydarzenia
a odnośnie stóp procentowych to prognoza jest na zwiększenie ich czy na pozostawienie w tym samym miejscu ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Na moje to oczekiwania są (ale słabną), iż ma być podwyżka stóp.PipsKong pisze:mówcie lepiej co może się stać po weekendzie z Edkiem ;/
A tak poza tym, to pewnie opinie czołowych banków można uznać za wyłacznie reprezentatywne, więc pozostaje odsyłać do nich.
Moim zdaniem, w kolejnym tygodniu spadamy.
Korekta zrobiona, będzie parcie na podwyżkę i dobre NFP.
Kusus a Ty nadal utrzymujesz brak nowych dołków ??
na Edku raczej korekta o rozpiętości 1,19-1-25 zbliżają się Trzy Wiedzmy i sezon wakacyjny trzeba ustawićPipsKong pisze:mówcie lepiej co może się stać po weekendzie z Edkiem ;/
rynek na zarabianie i jechać na wakacje taka może być przesłanka na kilka miesięcy dla edka
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Czytaliscie książkę Agustina Silvani " Beat the forex dealer " ? polecam wszystkim początkującym na forexie . Czytam to forum tylko , żeby się pośmiać z tego co tu wypisują .
It' s ok to lose money , we can make it back , but lose the balls and it's game over .
A dokładnie co najbardziej cie śmieszy?czango pisze:Czytaliscie książkę Agustina Silvani " Beat the forex dealer " ? polecam wszystkim początkującym na forexie . Czytam to forum tylko , żeby się pośmiać z tego co tu wypisują .
Moja wizja eda https://www.mql5.com/en/charts/3515111/ ... g-point-of zejście w ok. 78-88 fibo mozliwe
Nauka nauka nauka....... 
Nauka nauka nauka.......