Przysłowie na dziś: Jak ktoś wiernie Lke z przed 2 dni trzyma, to go nie wycinaKusus pisze: Oczywiście. Aczkolwiek Edi mnie męczy... mam co prawda L 1.0945 ale pewnie znowu mnie wytnie.

Przysłowie na dziś: Jak ktoś wiernie Lke z przed 2 dni trzyma, to go nie wycinaKusus pisze: Oczywiście. Aczkolwiek Edi mnie męczy... mam co prawda L 1.0945 ale pewnie znowu mnie wytnie.
sl musza przeczyscicPipsKong pisze:będziemy tak płynąć +10 - 30, +10 -30 aż w końcu skończy się i tak na -200
Specjalnie dla Ciebie....MR. D pisze:EUR/NZD zrobi ORGR ? a może rozjedzie opór... lipa by była straszna bo mam na tej pozycji SL 500 pipsów czyli jakieś 50 pipsów nad szczytami, ale chyba zrobię hedge i poczekam na zjazd. Wczoraj miałem hedge więc mocno tej szpili nie odczułem, ale czas już podjąć jakieś decyzje.
Na to wyglada. Jeszcze mr.d moglby przyjechac razem z ta whiskey do Wroclawia to bysmy we 2 ja zrobili....Matthew414 pisze:Kusus 11 pisow do whisky ?
Takie grube Skimasz ??Kusus pisze:Na to wyglada. Jeszcze mr.d moglby przyjechac razem z ta whiskey do Wroclawia to bysmy we 2 ja zrobili....Matthew414 pisze:Kusus 11 pisow do whisky ?
Jak na loonim i ujku puszcza zwieracze w postaci realizacji rgr na h4 to stawiam impreze dla calego forum ;d