DayTrading: Piątek 29.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 29.05.2015
Jak zrobi Doij to masz u mnie Whisky 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Do 200 zl?;) ok trzymam za slowo ;dPipsKong pisze:Jak zrobi Doij to masz u mnie Whisky
A tak na powaznie to tylko luzne gadanie. Ja jestem madry bo mam pozabezpieczane pozycje i moge tylko czekac bo albo strace polowe zarobkow albo duzo zyskam. Trzeba miec na uwad,e to ze moze byc wszystko. Konczy sie miesiac i w ogole. Jak ktos nie wszedl wczesniej i sie nie zabezpieczyl to to ja osobiscie balbym sie wchodzic teraz... Przed danymi. Duze ryzyko.
nie no jasneKusus pisze:Do 200 zl?;) ok trzymam za slowo ;dPipsKong pisze:Jak zrobi Doij to masz u mnie Whisky
A tak na powaznie to tylko luzne gadanie. Ja jestem madry bo mam pozabezpieczane pozycje i moge tylko czekac bo albo strace polowe zarobkow albo duzo zyskam. Trzeba miec na uwad,e to ze moze byc wszystko. Konczy sie miesiac i w ogole. Jak ktos nie wszedl wczesniej i sie nie zabezpieczyl to to ja osobiscie balbym sie wchodzic teraz... Przed danymi. Duze ryzyko.

L na edku od 1.0830 więc nie mam spiny a reszta to drobnica więc nie mam w ogóle ciśnienia ;]
aczkolwiek osłabienie dolara jest mi jak najbardziej na rękę
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Bywalec
Kusus czesciej dziel sie pozycjami na forum to się piwniczki z winami do 200zl i nie tylko dorobisz:)Kusus pisze:Do 200 zl?;) ok trzymam za slowo ;dPipsKong pisze:Jak zrobi Doij to masz u mnie Whisky
Jak dobrze gada to czemu by mu nie polać ?:)
Dolna banda -, 1,25fib / 50fib / 1161 -1,75 fib bez zmian
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ktoś L na złoto? Nie mam analizy tak pytam.
Usdcad na sell od wczoraj i albo zabezpieczyć albo SL jad ostatnim szczytem. Jeśli wchodzić teraz to szeroki sl nad wczorajszym szczytem.
Rzeźnik juz ładnie odpadł ze 190.600 na 189 a nawet niżej. Lecimy ostro w dół? Mam dwie analizy. Wzrostowa do 220 i spadkowa do 150 nawet......
Dane dla JPY były raczej dobre w nocy. A kiedy jpy ma zakończyć dodruk? Bo w sumie nie wiem
Usdcad na sell od wczoraj i albo zabezpieczyć albo SL jad ostatnim szczytem. Jeśli wchodzić teraz to szeroki sl nad wczorajszym szczytem.
Rzeźnik juz ładnie odpadł ze 190.600 na 189 a nawet niżej. Lecimy ostro w dół? Mam dwie analizy. Wzrostowa do 220 i spadkowa do 150 nawet......
Dane dla JPY były raczej dobre w nocy. A kiedy jpy ma zakończyć dodruk? Bo w sumie nie wiem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No niestety trzeba sie dzisiaj przygotowac na masakryczna wycinke. Sl rzedu 50 pips popadaja jak muchy. Co by nie zrobili to albo doji na miesiecznym albo potwierdzenie spadkow i powiekrzenie korpusu swiecy. Trzeba uwazac. Teraz pewnie pokreca sie w okolicy wczorajszego zamkniecia usa i o 14.30 decyzja.
USA i tak poda że PKD jest lepsze od prognozy mimo że w rzeczywistości pewnie jest inaczej;/Kusus pisze:No niestety trzeba sie dzisiaj przygotowac na masakryczna wycinke. Sl rzedu 50 pips popadaja jak muchy. Co by nie zrobili to albo doji na miesiecznym albo potwierdzenie spadkow i powiekrzenie korpusu swiecy. Trzeba uwazac. Teraz pewnie pokreca sie w okolicy wczorajszego zamkniecia usa i o 14.30 decyzja.