DayTrading: Piątek 29.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 29.05.2015
Dane z USA na plus dla dolara czy na minus ?
Sentyment na Edku od wczoraj na Oandzie Waszej ulubionej wzrósł o 5 punktów %
Oni to wiedzą !! 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- klimokrates
- Pasjonat
To co doji na Tygodniowej czy miesięcznej świecy ? 

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Sentyment na spadki czy wzrosty?PipsKong pisze:Sentyment na Edku od wczoraj na Oandzie Waszej ulubionej wzrósł o 5 punktów %Oni to wiedzą !!
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
zaczyna sie krecenie lodow przez big boys 

Sorryszhighend pisze:Sentyment na spadki czy wzrosty?PipsKong pisze:Sentyment na Edku od wczoraj na Oandzie Waszej ulubionej wzrósł o 5 punktów %Oni to wiedzą !!
38% wczoraj na L
dzisiaj 43 %
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Za 34 minuty sie okaże czy jestem bogatszy o whiskey (albo dwie) czy tez moze bedzie piwnica na edku i dupa z picia ; ]
Żaba nie zgodzę się z Tobą. Uważam, że odczyt owszem jest w cenie ale patrząc na ostatnie 40 godzin to grubi nie robili większych ruchów ze względu na niepewność i koniec miesiąca. Wydaje mi się, że dzisiejsze dane nawet jeśli będą lepsze od prognoz ale gorsze od poprzednich to dolar się zwali na ryj ;]
Ale moge się mylić i pewnie tak będzie bo znając życie wywalą w obie strony po 50 pestek a potem od 16 będzie zmienność 10 pipsów na godzinę ;]
Żaba nie zgodzę się z Tobą. Uważam, że odczyt owszem jest w cenie ale patrząc na ostatnie 40 godzin to grubi nie robili większych ruchów ze względu na niepewność i koniec miesiąca. Wydaje mi się, że dzisiejsze dane nawet jeśli będą lepsze od prognoz ale gorsze od poprzednich to dolar się zwali na ryj ;]
Ale moge się mylić i pewnie tak będzie bo znając życie wywalą w obie strony po 50 pestek a potem od 16 będzie zmienność 10 pipsów na godzinę ;]
proponuje na Edku założyć zlecenia oczekujące (oczywiście wysoko, buy stop oraz sell stop) z krótkim SL i na minutę przed danymi zbliżamy na ok 10 pipsów. Następnie czekamy na wystrzał i zamykamy 

fajnie jest też nanieść fibo i tam ustawić TP :]
- atlanticos
- Maniak
pamietaj ze sprawa Grecji jeszcze nie rozwiazana, a to ogranicza wieksze ruchy na parach z euro... bo za tydzien mozemy miec bankruta w strefie EUKusus pisze:patrząc na ostatnie 40 godzin to grubi nie robili większych ruchów ze względu na niepewność i koniec miesiąca.]
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv