DayTrading: Czwartek 28.05.2015
Re: DayTrading: Czwartek 28.05.2015
Powiem Wam szczerze że ja już nie wierze w żadne wzrosty na Edku
tylko DOWN !!!

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
EUR/JPY 1H - czyżby nam się zaczęła robić RGR?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tu chyba większość gra na demo albo widzi MT4 pierwszy raz na oczy... kurde ludzie cierpliwości
Bez jaj, no jest fala a to przyjdzie fala b.

Kusus wycielo Cie ?Kusus pisze:Zobaczymy co z tego bedzie ;]
EU M30
nie każdy gra AT i nie każdy rysuje faleKusus pisze:Tu chyba większość gra na demo albo widzi MT4 pierwszy raz na oczy... kurde ludzie cierpliwościBez jaj, no jest fala a to przyjdzie fala b.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Jeszcze nie. Brakło pipsa ;] Mam SL 1 pips pod tą szpilą. Zobaczymy co zrobią chłopaki ;]karson pisze:Kusus wycielo Cie ?Kusus pisze:Zobaczymy co z tego bedzie ;]
EU M30
Wyglada ze odbijaja od pivotaKusus pisze:Jeszcze nie. Brakło pipsa ;] Mam SL 1 pips pod tą szpilą. Zobaczymy co zrobią chłopaki ;]karson pisze:Kusus wycielo Cie ?Kusus pisze:Zobaczymy co z tego bedzie ;]
EU M30

I tak trzymaj bo pójdzie petarda w górę - pytanie tylko kiedykarson pisze:Zobaczymy co z tego bedzie ;]
EU M30 Kusus wycielo Cie ?
Jeszcze nie. Brakło pipsa ;] Mam SL 1 pips pod tą szpilą. Zobaczymy co zrobią chłopaki ;]
Wyglada ze odbijaja od pivota, oby to nie byla zmylka. Ja probuje z 1.0885 SL 20 pips.

ciasną masz tą gumęKusus pisze:I tak trzymaj bo pójdzie petarda w górę - pytanie tylko kiedykarson pisze:Zobaczymy co z tego bedzie ;]
EU M30 Kusus wycielo Cie ?
Jeszcze nie. Brakło pipsa ;] Mam SL 1 pips pod tą szpilą. Zobaczymy co zrobią chłopaki ;]
Wyglada ze odbijaja od pivota, oby to nie byla zmylka. Ja probuje z 1.0885 SL 20 pips.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Gaduła
powiem mi ktoś co się dzieję z NZD?
wyskok potężny na gbpnzd
wyskok potężny na gbpnzd