bo w sumie można powiedzieć że trafiłeś

Raczej przetrzymam pozycje, najwyżej mnie powycina. Natomiast patrzące teraz na EURCAD mam wątpliwości co do dalszego wzrostu.highend pisze:W przypadku EURCAD zapewnie bujnie o 14.30 na danych.Woolf pisze:Od rana może nie ale na wszystkich EURach siedzię na L:highend pisze:Jedzie ktos L na eurcad od rana?
Zaba nie odpisal gdzie tam widzi rgra.
Dla mnir wzorcowy orgr n D1
CAD,AUD, NZD i pewnie zaraz wpadnie USD
Ciekawe co będzie - czy RGR Żaby (ale imho nagięty jest)... czy się ORGR na dziennym potwierdzi.
FuksPipsKong pisze:Highend Ty ostatnio pisałeś że dolecimy do 1.08 i później UP ( mówię o Edku ) nadal trzymasz taką tezę ??
Czy ja wiem czy fuks ??highend pisze:FuksPipsKong pisze:Highend Ty ostatnio pisałeś że dolecimy do 1.08 i później UP ( mówię o Edku ) nadal trzymasz taką tezę ??
Jak wiesz zwątpiłem parę dni temu, pisałem, że Żaba wygrał zakład....
teraz jednak znowu odzyskałem wiaręOj słaba psychika moja - muszę jeszcze sporo ćwiczyć, zbyt szybko ulegam - a tu twardym trzeba być. I nawet dzisiaj funt poleciał do piachu
![]()
martwi mnie jednak USD/PLN - czy aby nie robi flagi i nie wybije na 3.86 oczekiwane.....
-- Dodano: 28 maja 2015, 11:54 --
aaahhhh jak pięknie pojechali rzeźnikiem
takie myślenie oparłem na tym iż trend na edku odwrócił się na wzrostowy.PipsKong pisze: Czy ja wiem czy fuks ??
myślenie na zimno daleko przed jest o wiele lepsze niż radykalne na teraz ;]